Sunday, 15 October 2017

Pergh.. CANTIK HABIS! TERUS KEYAKINAN DIRI MENINGKAT 100% !!


Perghh.. CANTIK HABISSS!! TERUS KEYAKINAN DIRI MENINGKAT 100%!! Biar gambar testimoni sendiri berbicara akan KEHEBATAN Nature White Serum!!!

Untuk korang yg belum tahu lg apa itu Nature White Serum.., mehh baca bawah ni..

Nature white serum adalah serum yg amat eksklusif dan bkualiti tinggi!!! Ia dirumus khas utk mereka yg pentingkan kualiti serum yg terjamin dan selamat digunakan tanpa ragu2..!

Tidak semua org mampu utk memilikinya.. Dan bg mereka yg telah memiliki nature white serum sudah pasti akan menjadi satu kebanggaan dan kepuasan pada diri korang sendiri bukan..?! πŸ˜‰

Ok.. BERITA BAIK...!! nature white serum skrg ada buat PROMO HUJUNG TAHUN..!

Harga biasa adalah RM99  tanpa free postage tetapi HARGA PROMO adalah seperti di bawah:

Untuk semenanjung malaysia:

1 botol serum HARGA HANYA RM80 SAHAJA.. Pos percuma!

Jika beli 2 botol serum HARGA HANYA RM145 SAHAJA.. Pos percuma!

Untuk sabah sarawak:

1 botol serum HARGA HANYA RM85 SAHAJA.. Pos percuma!

Jika beli 2 botol serum HARGA HANYA RM155 SAHAJA.. Pos percuma!

JANGAN TERLEPAS!!!! SERIUSSS.. MEMANG RUGI KALAU KORANG TERLEPAS PROMO NI..!! SERUM TERBAIK YANG BAIM PERNAH PAKAI..!!!

Antara kebaikan nature white serum:

🌺 Mengecilkan pori wajah
🌺 Mengecut & memudarkan parut jerawat
🌺 Mengekalkan kelembapan kulit
🌺 Mengurangkan jerawat & jeragat
🌺 Kulit wajah jadi glowing
🌺 Mengurangkan kulit berminyak
🌺 Tona kulit wajah lebih sekata
🌺 Melambatkan proses penuaan
🌺 Tanpa pengelupasan
🌺 Menegangkan kulit & mengurangkan garis-garis halus
🌺 Mencerahkan kulit
🌺 Membantu mengekalkan kulit yang sihat, halus dan gebu (untuk yang tiada masalah kulit)

🌹sesuai untuk semua jenis kulit

🎎 sesuai untuk lelaki & perempuan

πŸ™‹ & paling PENTING! Nature White Serum TERBUKTI SELAMAT & BERKESAN..! ❤❤😍

KELULUSAN KKM : NOT161104047K

Whatsapp : 017-3401483
Instagram : @naturewhite_baim
Facebook : Serum Putih Ajaib
Facebook : Ibrahim tambri

KEYAKINAN DIRI MENINGKAT DENGAN NATURE WHITE SERUM..!!


KEYAKINAN DIRI MENINGKAT dgn Nature White Serum! Yela.. Klu dulu kulit muka penuh dgn jerawat batu dimuka, jeragat yg dah melarat walaupun usia masih muda, kulit kering, kulit kusam, sunburn teruk dan pelbagai masalah lain lg lar.. Pasti kita berasa rendah diri kan..?! Nak bcakap atau berhadapan dgn org ramai pun jd malu.. Yer dok..?

Tp setelah memiliki dan menggunakan Nature White Serum.., masalah kulit td semua nya settle! Apa kita rasa..? Pasti rasa gembira, puashati, semangat dan yakin diri menjadi tambah.. Betul..?

Itu lah hakikat nya apabila kita miliki kulit muka yg bersih, licin, bebas jerawat, bebas jeragat dan kulit glowing mowing gitu..!!

So, pastikan korang memiliki Nature White Serum untuk keyakinan diri yg lebih tinggi!!

Semestinya Nature White Serum adalah satu serum yg EKSKLUSIF & AMAT BERKUALITI TINGGI!!

GUNAKAN TANPA RAGU2..!

BERITA BAIK guys! Sekarang Nature White ada buat PROMO HUJUNG TAHUN!

Harga berapa..?
Untuk semenanjung malaysia:

1 botol serum HARGA HANYA RM80 SAHAJA.. Pos percuma!

Jika beli 2 botol serum HARGA HANYA RM145 SAHAJA.. Pos percuma!

Untuk sabah sarawak:

1 botol serum HARGA HANYA RM85 SAHAJA.. Pos percuma!

Jika beli 2 botol serum HARGA HANYA RM155 SAHAJA.. Pos percuma!

JANGAN TERLEPAS!!!! SERIUSSS.. MEMANG RUGI KALAU KORANG TERLEPAS PROMO NI..!! SERUM TERBAIK YANG BAIM PERNAH PAKAI..!!

🌹sesuai untuk semua jenis kulit

🎎 sesuai untuk lelaki & perempuan

πŸ™‹ & paling PENTING! Nature White Serum TERBUKTI SELAMAT & BERKESAN..! ❤❤😍

KELULUSAN KKM : NOT161104047K

Whatsapp : 017-3401483
Instagram : @naturewhite_baim
Facebook : Serum Putih Ajaib
Facebook : Ibrahim tambri



NATURE WHITE SERUM ADALAH SERUM YANG EKSKLUSIF DAN AMAT BERKUALITI TINGGI..!


Nature white serum adalah serum yg amat eksklusif dan bkualiti tinggi!!! Ia dirumus khas utk mereka yg pentingkan kualiti serum yg terjamin dan selamat digunakan tanpa ragu2..!

Tidak semua org mampu utk memilikinya.. Dan bg mereka yg telah memiliki nature white serum sudah pasti akan menjadi satu kebanggaan dan kepuasan pada diri korang sendiri bukan..?! πŸ˜‰

Ok.. BERITA BAIK...!! nature white serum skrg ada buat PROMO HUJUNG TAHUN..!

Harga biasa adalah RM99 tanpa free postage tetapi HARGA PROMO adalah seperti di bawah:

Untuk semenanjung malaysia:

1 botol serum HARGA HANYA RM80 SAHAJA.. Pos percuma!

Jika beli 2 botol serum HARGA HANYA RM145 SAHAJA.. Pos percuma! .
Untuk sabah sarawak:

1 botol serum HARGA HANYA RM85 SAHAJA.. Pos percuma!

Jika beli 2 botol serum HARGA HANYA RM155 SAHAJA.. Pos percuma!

JANGAN TERLEPAS!!!! SERIUSSS.. MEMANG RUGI KALAU KORANG TERLEPAS PROMO NI..!! SERUM TERBAIK YANG BAIM PERNAH PAKAI..!!!

Antara kebaikan nature white serum:

🌺 Mengecilkan pori wajah
🌺 Mengecut & memudarkan parut jerawat
🌺 Mengekalkan kelembapan kulit
🌺 Mengurangkan jerawat & jeragat
🌺 Kulit wajah jadi glowing
🌺 Mengurangkan kulit berminyak
🌺 Tona kulit wajah lebih sekata
🌺 Melambatkan proses penuaan
🌺 Tanpa pengelupasan
🌺 Menegangkan kulit & mengurangkan garis-garis halus
🌺 Mencerahkan kulit
🌺 Membantu mengekalkan kulit yang sihat, halus dan gebu (untuk yang tiada masalah kulit)

🌹sesuai untuk semua jenis kulit

🎎 sesuai untuk lelaki & perempuan

πŸ™‹ & paling PENTING! Nature White Serum TERBUKTI SELAMAT & BERKESAN..! ❤❤😍

KELULUSAN KKM : NOT161104047K

Whatsapp : 017-3401483
Instagram : @naturewhite_baim
Facebook : Serum Putih Ajaib
Facebook : Ibrahim tambri

PROMO HUJUNG TAHUN..!!


Hai guys..! Baim ada BERITA BAIK.. BERITA CANTIK.. BERITA KESUKAAN RAMAI nak bagi tahu ni.. Jeng.. Jeng.. Heng.. Nature White ada buat PROMO HUJUNG TAHUN!!!! Wow!!! PROMO DATANG LAGI..!!

Hah.. Korang yg dah kepingin nak pakai Nature White Serum tu apalagi.. Grab cepat2 PROMO HUJUNG TAHUN ni!!! Mantap wey serum ni bak hang! Memang best! Retis pun dah pakai..! Adik retis pun dah pakai! Kakak retis pun pakai..! Org kenamaan pun pakai! Org kebanyakan apatah lagi, lagi ramai dah cuba dan pakai!

So korang yg salu whatsapp dan dm/pm baim tanya bila promo bila promo tu.. Hah ni dah ada promo ni JANGAN TERLEPAS LAGI!!!

Klu korang terlepas lagi promo ni.. Maaf lar.., tak dapat den nak tolong dah.. 😞

So selagi PROMO MASIH AKTIF.., jom cepat2 grab! πŸ˜„

Harga berapa..?

Untuk semenanjung malaysia:

1 botol serum HARGA HANYA RM80 SAHAJA.. Pos percuma!

Jika beli 2 botol serum HARGA HANYA RM145 SAHAJA.. Pos percuma!

Untuk sabah sarawak:

1 botol serum HARGA HANYA RM85 SAHAJA.. Pos percuma!

Jika beli 2 botol serum HARGA HANYA RM155 SAHAJA.. Pos percuma!

JANGAN TERLEPAS!!!! SERIUSSS.. MEMANG RUGI KALAU KORANG TERLEPAS PROMO NI!! SERUM TERBAIK YANG BAIM PERNAH PAKAI..!!!

🌹sesuai untuk semua jenis kulit

🎎 sesuai untuk lelaki & perempuan

πŸ™‹ & paling PENTING! Nature White Serum TERBUKTI SELAMAT & BERKESAN..! ❤❤😍

KELULUSAN KKM : NOT161104047K

Whatsapp : 017-3401483
Instagram : @naturewhite_baim
Facebook : Serum Putih Ajaib
Facebook : Ibrahim tambri


Tuesday, 15 August 2017

PROMO GOJES MERDEKA NATURE WHITE

PROMO GOJES MERDEKA NATUREWHITE dah kembali..!!!!

Harga biasa 1 botol serum ni rm99.. Tapi utk promo kali ni HARGA NYA HANYA RM85 SAHAJA.. FREE POSTAGE..

sape dah rasa nak beli tu.. baim sarankan beli jer.. jgn terlepas lagi peluang ni..! Korang tak cuba skrg.. Smpai bila pun korang tak kan tahu bagaimana nature white serum dpt membantu dlm meremajakan dan menyelesaikan mslh kulit muka korang tu..

Korang nak cantik... korang nak muka bebas jerawat atau jeragat.. Nak bebas dari masalah sunburn, kulit kering dan kulit kusam tu.. Nak senang mekap bagi nampak lg flawless kulit tu.. Dan paling penting korang nk kulit glowing mowing kan.. Hah.. Nature White Serum mmg pilihan terbaik..!!!

Korang cuba sendiri.. Baim yakin korang pasti puashati..! πŸ˜‰
.
🌹sesuai untuk semua jenis kulit

🎎 sesuai untuk lelaki & perempuan

πŸ™‹ & paling PENTING! Nature White Serum TERBUKTI SELAMAT & BERKESAN..! ❤❤😍


KELULUSAN KKM : NOT161104047K

Whatsapp : 017-3401483
Instagram : @naturewhite_baim
Facebook : Serum Putih Ajaib
Facebook : Ibrahim tambri

Tuesday, 1 August 2017

Nature White Testimoni


"Ingatkan nak hilangkan jerawat je, rupa2nya dgn parut2 hilang dan pori2 makin kecik. Kalau dulu asyik kena kutuk, sekarang kawan2 mula tanya pakai produk apa"~Jannah, Penang
.
Agak2 korang ada masalah kulit mcm Jannah tak? Kalau nak tau, Jannah jadi mcmni sbb kesan dari penggunaan kosmetik beracun sebelum ni. Mati2 Jannah igtkan muka dah tak blh nak repair, tp lepas jumpa serum NatureWhite, harapan Jannah berputik-putik balik.
.
So, klu korang ada masalah seperti jannah, jom guna nature white serum.. Kita bg settle semua masalah tu dgn selamat dan berkesan..!!
.
K.. Baim tak nak ckp meleret.. Korang cuba lar sendiri..!

KELULUSAN KKM : NOT161104047K

Whatsapp : 017-3401483
Instagram : @naturewhite_baim
Facebook : Serum Putih Ajaib
Facebook : Ibrahim tambri

Wednesday, 17 May 2017

Nature White Testimoni


Kali nie baim nak share testimoni dari Firah, salak tinggi..

Firah nie kalau uolls nak tau, beliau merupakan pengguna setia Nature White Serum tau.. Dah lebih 4 bulan beliau pakai..

Setelah penat beberapa kali hq request utk dptkan testimoni dari beliau, akhirnya berjaya juga.. 😁

Perghhh.. Ketara kan perubahan kulit beliau..?!!! Dah jeles lar tue.. πŸ˜†

Anyway, Firah kata dia sgt puashati dgn serum nie..! Sampai tak payah nak edit2 lagi lar bila amik gambar.. MEMANG TAK PANDANG PRODUK LAIN DAH.. katanya..!

Hah.. So, awak2 semua? Tak kan tengok jer..???!

Tak rugi pun awakk klu awakk cuba serum nie.. Malah awakk akan amat berpuashati selepas mencuba nya kerana awakk dah cuba kan..!

Firah nie pun bermula dgn mencuba dulu tau..! Sekarang.. Lihat lar hasilnya!

Nak kulit bebas jerawat kan..? Nak bebas jeragat kan..? Nak kulit lembab tanpa berminyak kan..? Nak glowing mowing kan..? Hah.. Apalagi..??! Gunakan lar serum nie dari skrg..! Raya dah dekat nie.. Lg lama tgu.. Lg lambat lar nk nmpak hasil nye kan..?!

Apa2 pun.. Terpulang lar pd korang semua.. Baim dgn yakin menyatakan Nature White Serum mmg best..!

Nak kulit cantik dgn SELAMAT.. mehh dm / whatsapp baim

KELULUSAN KKM : NOT161104047K

Whatsapp : 017-3401483
Instagram : @naturewhite_baim
Facebook : Serum Putih Ajaib


Facebook : Ibrahim tambri