Wednesday, 17 May 2017

Nature White Testimoni


Kali nie baim nak share testimoni dari Firah, salak tinggi..

Firah nie kalau uolls nak tau, beliau merupakan pengguna setia Nature White Serum tau.. Dah lebih 4 bulan beliau pakai..

Setelah penat beberapa kali hq request utk dptkan testimoni dari beliau, akhirnya berjaya juga.. 😁

Perghhh.. Ketara kan perubahan kulit beliau..?!!! Dah jeles lar tue.. πŸ˜†

Anyway, Firah kata dia sgt puashati dgn serum nie..! Sampai tak payah nak edit2 lagi lar bila amik gambar.. MEMANG TAK PANDANG PRODUK LAIN DAH.. katanya..!

Hah.. So, awak2 semua? Tak kan tengok jer..???!

Tak rugi pun awakk klu awakk cuba serum nie.. Malah awakk akan amat berpuashati selepas mencuba nya kerana awakk dah cuba kan..!

Firah nie pun bermula dgn mencuba dulu tau..! Sekarang.. Lihat lar hasilnya!

Nak kulit bebas jerawat kan..? Nak bebas jeragat kan..? Nak kulit lembab tanpa berminyak kan..? Nak glowing mowing kan..? Hah.. Apalagi..??! Gunakan lar serum nie dari skrg..! Raya dah dekat nie.. Lg lama tgu.. Lg lambat lar nk nmpak hasil nye kan..?!

Apa2 pun.. Terpulang lar pd korang semua.. Baim dgn yakin menyatakan Nature White Serum mmg best..!

Nak kulit cantik dgn SELAMAT.. mehh dm / whatsapp baim

KELULUSAN KKM : NOT161104047K

Whatsapp : 017-3401483
Instagram : @naturewhite_baim
Facebook : Serum Putih Ajaib


Facebook : Ibrahim tambri

Nature White Testimoni


Assalamualaikum dan selamat tengahari semua..

Ok.. Ari nie baim nak share lg testimoni dari rakan fb baim Nurzurina Dollah Taib. Dulu katanya mempunyai masalah jeragat.. Now, perghh cantek merecik dh kulitnya 😍

First of all, tima kasih kak sebab bg testimoni.. Teruja betul baim tgk wajah sebelum dan selepas kakak kita seorg nie setelah menggunakan nature white serum!

Anyway, kesan kpd setiap org bbeza2 yer.. Ada yg cepat nmpak glowing.. Ada yg cepat kulit nye menjadi cerah @ putih, ada yg cepat nampak awet muda.. Dan lain2 lar.. Ini semua bgantung pd struktur kulit kita sendiri!

Jika kulit kita cukup khasiat nye.. Cepat lar nmpk perubahan kan.. Jika tak, mmg amik masa lar.. Tp yg PENTING MEMANG BERKESAN DAN SELAMAT DIGUNAKAN!
.
So, yg mana ada masalah kulit jeragat ker.. Jerawat ker.. Kulit kusam ker.. Kulit kering ker.. Meeii dm atau whatsapp baim dgn segera..! Kita rawati masalah tsebut dari skrg..! Jika dibiarkan.. Makin lama makin melarat kan.. Waktu tue dah terlambat sangat awaakk.. Nanti kulit dh teruk dan susah nak rawat.. Perghh.. baru nak menyesal.. Hmm waktu tue mula lar kata nape lar aku tak mula rawat dari dulu lg kan.. πŸ˜πŸ˜πŸ˜πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰

K.. Di bawah antara kata2 testimoni dari kak nurzurina sendiri yer :

"ORANG TAK PERCAYA UMUR SIS 42 TAHUN 😱 !!!"

"Tak dinafikan guna Serum NatureWhite ramai orang tegur kulit akak makin putih, glowing dan berseri. Tak rugi akak cuba Serum ni. Ramai orang puji. T. Kasih lagi sekali NatureWhite"

- Nurzurina,  KL

🌹yg mana tak tau lg tue.. Nature White Serum nie sesuai untuk semua jenis kulit yer

🎎 sesuai untuk lelaki & perempuan

πŸ™‹ & paling PENTING! Nature White Serum TERBUKTI SELAMAT & BERKESAN..! ❤❤😍

KELULUSAN KKM : NOT161104047K

Whatsapp : 017-3401483
Instagram : @naturewhite_baim
Facebook : Serum Putih Ajaib
Facebook : Ibrahim tambri

Friday, 5 May 2017

Nature White Testimoni


Nampak x perubahan muka wajah pengguna Nature White Serum kita nie..???

Nampak kan..? Tak kan x nmpak kot..?! πŸ˜πŸ˜πŸ˜‚

Ok.. Jom.. sape ada masalah jerawat, jeragat, kulit kusam, kulit kering, kulit berminyak atau muka x glowing mowing,.. Meeii whatsapp baim skrg.. Gerenti natural product..!!! No harmful chemical..!! Selamat digunakan..!!!

Jgn tunggu lama2 awakkk.. Rawati skrg.. Kang dh melarat jerawat & jeragat tue.. Perghhh payah dah nak rawat..!

Ok baim x nak celoteh panjang..Cukup setakat iniπŸ˜πŸ˜‚

Bye.. 😍😘

Whatsapp : 017-3401483
Instagram : @naturewhite_baim
Facebook : Serum Putih Ajaib
Facebook : Ibrahim tambri