Tuesday, 15 August 2017

PROMO GOJES MERDEKA NATURE WHITE

PROMO GOJES MERDEKA NATUREWHITE dah kembali..!!!!

Harga biasa 1 botol serum ni rm99.. Tapi utk promo kali ni HARGA NYA HANYA RM85 SAHAJA.. FREE POSTAGE..

sape dah rasa nak beli tu.. baim sarankan beli jer.. jgn terlepas lagi peluang ni..! Korang tak cuba skrg.. Smpai bila pun korang tak kan tahu bagaimana nature white serum dpt membantu dlm meremajakan dan menyelesaikan mslh kulit muka korang tu..

Korang nak cantik... korang nak muka bebas jerawat atau jeragat.. Nak bebas dari masalah sunburn, kulit kering dan kulit kusam tu.. Nak senang mekap bagi nampak lg flawless kulit tu.. Dan paling penting korang nk kulit glowing mowing kan.. Hah.. Nature White Serum mmg pilihan terbaik..!!!

Korang cuba sendiri.. Baim yakin korang pasti puashati..! πŸ˜‰
.
🌹sesuai untuk semua jenis kulit

🎎 sesuai untuk lelaki & perempuan

πŸ™‹ & paling PENTING! Nature White Serum TERBUKTI SELAMAT & BERKESAN..! ❤❤😍


KELULUSAN KKM : NOT161104047K

Whatsapp : 017-3401483
Instagram : @naturewhite_baim
Facebook : Serum Putih Ajaib
Facebook : Ibrahim tambri

Tuesday, 1 August 2017

Nature White Testimoni


"Ingatkan nak hilangkan jerawat je, rupa2nya dgn parut2 hilang dan pori2 makin kecik. Kalau dulu asyik kena kutuk, sekarang kawan2 mula tanya pakai produk apa"~Jannah, Penang
.
Agak2 korang ada masalah kulit mcm Jannah tak? Kalau nak tau, Jannah jadi mcmni sbb kesan dari penggunaan kosmetik beracun sebelum ni. Mati2 Jannah igtkan muka dah tak blh nak repair, tp lepas jumpa serum NatureWhite, harapan Jannah berputik-putik balik.
.
So, klu korang ada masalah seperti jannah, jom guna nature white serum.. Kita bg settle semua masalah tu dgn selamat dan berkesan..!!
.
K.. Baim tak nak ckp meleret.. Korang cuba lar sendiri..!

KELULUSAN KKM : NOT161104047K

Whatsapp : 017-3401483
Instagram : @naturewhite_baim
Facebook : Serum Putih Ajaib
Facebook : Ibrahim tambri