Sunday, 15 October 2017

Pergh.. CANTIK HABIS! TERUS KEYAKINAN DIRI MENINGKAT 100% !!


Perghh.. CANTIK HABISSS!! TERUS KEYAKINAN DIRI MENINGKAT 100%!! Biar gambar testimoni sendiri berbicara akan KEHEBATAN Nature White Serum!!!

Untuk korang yg belum tahu lg apa itu Nature White Serum.., mehh baca bawah ni..

Nature white serum adalah serum yg amat eksklusif dan bkualiti tinggi!!! Ia dirumus khas utk mereka yg pentingkan kualiti serum yg terjamin dan selamat digunakan tanpa ragu2..!

Tidak semua org mampu utk memilikinya.. Dan bg mereka yg telah memiliki nature white serum sudah pasti akan menjadi satu kebanggaan dan kepuasan pada diri korang sendiri bukan..?! πŸ˜‰

Ok.. BERITA BAIK...!! nature white serum skrg ada buat PROMO HUJUNG TAHUN..!

Harga biasa adalah RM99  tanpa free postage tetapi HARGA PROMO adalah seperti di bawah:

Untuk semenanjung malaysia:

1 botol serum HARGA HANYA RM80 SAHAJA.. Pos percuma!

Jika beli 2 botol serum HARGA HANYA RM145 SAHAJA.. Pos percuma!

Untuk sabah sarawak:

1 botol serum HARGA HANYA RM85 SAHAJA.. Pos percuma!

Jika beli 2 botol serum HARGA HANYA RM155 SAHAJA.. Pos percuma!

JANGAN TERLEPAS!!!! SERIUSSS.. MEMANG RUGI KALAU KORANG TERLEPAS PROMO NI..!! SERUM TERBAIK YANG BAIM PERNAH PAKAI..!!!

Antara kebaikan nature white serum:

🌺 Mengecilkan pori wajah
🌺 Mengecut & memudarkan parut jerawat
🌺 Mengekalkan kelembapan kulit
🌺 Mengurangkan jerawat & jeragat
🌺 Kulit wajah jadi glowing
🌺 Mengurangkan kulit berminyak
🌺 Tona kulit wajah lebih sekata
🌺 Melambatkan proses penuaan
🌺 Tanpa pengelupasan
🌺 Menegangkan kulit & mengurangkan garis-garis halus
🌺 Mencerahkan kulit
🌺 Membantu mengekalkan kulit yang sihat, halus dan gebu (untuk yang tiada masalah kulit)

🌹sesuai untuk semua jenis kulit

🎎 sesuai untuk lelaki & perempuan

πŸ™‹ & paling PENTING! Nature White Serum TERBUKTI SELAMAT & BERKESAN..! ❤❤😍

KELULUSAN KKM : NOT161104047K

Whatsapp : 017-3401483
Instagram : @naturewhite_baim
Facebook : Serum Putih Ajaib
Facebook : Ibrahim tambri

KEYAKINAN DIRI MENINGKAT DENGAN NATURE WHITE SERUM..!!


KEYAKINAN DIRI MENINGKAT dgn Nature White Serum! Yela.. Klu dulu kulit muka penuh dgn jerawat batu dimuka, jeragat yg dah melarat walaupun usia masih muda, kulit kering, kulit kusam, sunburn teruk dan pelbagai masalah lain lg lar.. Pasti kita berasa rendah diri kan..?! Nak bcakap atau berhadapan dgn org ramai pun jd malu.. Yer dok..?

Tp setelah memiliki dan menggunakan Nature White Serum.., masalah kulit td semua nya settle! Apa kita rasa..? Pasti rasa gembira, puashati, semangat dan yakin diri menjadi tambah.. Betul..?

Itu lah hakikat nya apabila kita miliki kulit muka yg bersih, licin, bebas jerawat, bebas jeragat dan kulit glowing mowing gitu..!!

So, pastikan korang memiliki Nature White Serum untuk keyakinan diri yg lebih tinggi!!

Semestinya Nature White Serum adalah satu serum yg EKSKLUSIF & AMAT BERKUALITI TINGGI!!

GUNAKAN TANPA RAGU2..!

BERITA BAIK guys! Sekarang Nature White ada buat PROMO HUJUNG TAHUN!

Harga berapa..?
Untuk semenanjung malaysia:

1 botol serum HARGA HANYA RM80 SAHAJA.. Pos percuma!

Jika beli 2 botol serum HARGA HANYA RM145 SAHAJA.. Pos percuma!

Untuk sabah sarawak:

1 botol serum HARGA HANYA RM85 SAHAJA.. Pos percuma!

Jika beli 2 botol serum HARGA HANYA RM155 SAHAJA.. Pos percuma!

JANGAN TERLEPAS!!!! SERIUSSS.. MEMANG RUGI KALAU KORANG TERLEPAS PROMO NI..!! SERUM TERBAIK YANG BAIM PERNAH PAKAI..!!

🌹sesuai untuk semua jenis kulit

🎎 sesuai untuk lelaki & perempuan

πŸ™‹ & paling PENTING! Nature White Serum TERBUKTI SELAMAT & BERKESAN..! ❤❤😍

KELULUSAN KKM : NOT161104047K

Whatsapp : 017-3401483
Instagram : @naturewhite_baim
Facebook : Serum Putih Ajaib
Facebook : Ibrahim tambri



NATURE WHITE SERUM ADALAH SERUM YANG EKSKLUSIF DAN AMAT BERKUALITI TINGGI..!


Nature white serum adalah serum yg amat eksklusif dan bkualiti tinggi!!! Ia dirumus khas utk mereka yg pentingkan kualiti serum yg terjamin dan selamat digunakan tanpa ragu2..!

Tidak semua org mampu utk memilikinya.. Dan bg mereka yg telah memiliki nature white serum sudah pasti akan menjadi satu kebanggaan dan kepuasan pada diri korang sendiri bukan..?! πŸ˜‰

Ok.. BERITA BAIK...!! nature white serum skrg ada buat PROMO HUJUNG TAHUN..!

Harga biasa adalah RM99 tanpa free postage tetapi HARGA PROMO adalah seperti di bawah:

Untuk semenanjung malaysia:

1 botol serum HARGA HANYA RM80 SAHAJA.. Pos percuma!

Jika beli 2 botol serum HARGA HANYA RM145 SAHAJA.. Pos percuma! .
Untuk sabah sarawak:

1 botol serum HARGA HANYA RM85 SAHAJA.. Pos percuma!

Jika beli 2 botol serum HARGA HANYA RM155 SAHAJA.. Pos percuma!

JANGAN TERLEPAS!!!! SERIUSSS.. MEMANG RUGI KALAU KORANG TERLEPAS PROMO NI..!! SERUM TERBAIK YANG BAIM PERNAH PAKAI..!!!

Antara kebaikan nature white serum:

🌺 Mengecilkan pori wajah
🌺 Mengecut & memudarkan parut jerawat
🌺 Mengekalkan kelembapan kulit
🌺 Mengurangkan jerawat & jeragat
🌺 Kulit wajah jadi glowing
🌺 Mengurangkan kulit berminyak
🌺 Tona kulit wajah lebih sekata
🌺 Melambatkan proses penuaan
🌺 Tanpa pengelupasan
🌺 Menegangkan kulit & mengurangkan garis-garis halus
🌺 Mencerahkan kulit
🌺 Membantu mengekalkan kulit yang sihat, halus dan gebu (untuk yang tiada masalah kulit)

🌹sesuai untuk semua jenis kulit

🎎 sesuai untuk lelaki & perempuan

πŸ™‹ & paling PENTING! Nature White Serum TERBUKTI SELAMAT & BERKESAN..! ❤❤😍

KELULUSAN KKM : NOT161104047K

Whatsapp : 017-3401483
Instagram : @naturewhite_baim
Facebook : Serum Putih Ajaib
Facebook : Ibrahim tambri

PROMO HUJUNG TAHUN..!!


Hai guys..! Baim ada BERITA BAIK.. BERITA CANTIK.. BERITA KESUKAAN RAMAI nak bagi tahu ni.. Jeng.. Jeng.. Heng.. Nature White ada buat PROMO HUJUNG TAHUN!!!! Wow!!! PROMO DATANG LAGI..!!

Hah.. Korang yg dah kepingin nak pakai Nature White Serum tu apalagi.. Grab cepat2 PROMO HUJUNG TAHUN ni!!! Mantap wey serum ni bak hang! Memang best! Retis pun dah pakai..! Adik retis pun dah pakai! Kakak retis pun pakai..! Org kenamaan pun pakai! Org kebanyakan apatah lagi, lagi ramai dah cuba dan pakai!

So korang yg salu whatsapp dan dm/pm baim tanya bila promo bila promo tu.. Hah ni dah ada promo ni JANGAN TERLEPAS LAGI!!!

Klu korang terlepas lagi promo ni.. Maaf lar.., tak dapat den nak tolong dah.. 😞

So selagi PROMO MASIH AKTIF.., jom cepat2 grab! πŸ˜„

Harga berapa..?

Untuk semenanjung malaysia:

1 botol serum HARGA HANYA RM80 SAHAJA.. Pos percuma!

Jika beli 2 botol serum HARGA HANYA RM145 SAHAJA.. Pos percuma!

Untuk sabah sarawak:

1 botol serum HARGA HANYA RM85 SAHAJA.. Pos percuma!

Jika beli 2 botol serum HARGA HANYA RM155 SAHAJA.. Pos percuma!

JANGAN TERLEPAS!!!! SERIUSSS.. MEMANG RUGI KALAU KORANG TERLEPAS PROMO NI!! SERUM TERBAIK YANG BAIM PERNAH PAKAI..!!!

🌹sesuai untuk semua jenis kulit

🎎 sesuai untuk lelaki & perempuan

πŸ™‹ & paling PENTING! Nature White Serum TERBUKTI SELAMAT & BERKESAN..! ❤❤😍

KELULUSAN KKM : NOT161104047K

Whatsapp : 017-3401483
Instagram : @naturewhite_baim
Facebook : Serum Putih Ajaib
Facebook : Ibrahim tambri


Tuesday, 15 August 2017

PROMO GOJES MERDEKA NATURE WHITE

PROMO GOJES MERDEKA NATUREWHITE dah kembali..!!!!

Harga biasa 1 botol serum ni rm99.. Tapi utk promo kali ni HARGA NYA HANYA RM85 SAHAJA.. FREE POSTAGE..

sape dah rasa nak beli tu.. baim sarankan beli jer.. jgn terlepas lagi peluang ni..! Korang tak cuba skrg.. Smpai bila pun korang tak kan tahu bagaimana nature white serum dpt membantu dlm meremajakan dan menyelesaikan mslh kulit muka korang tu..

Korang nak cantik... korang nak muka bebas jerawat atau jeragat.. Nak bebas dari masalah sunburn, kulit kering dan kulit kusam tu.. Nak senang mekap bagi nampak lg flawless kulit tu.. Dan paling penting korang nk kulit glowing mowing kan.. Hah.. Nature White Serum mmg pilihan terbaik..!!!

Korang cuba sendiri.. Baim yakin korang pasti puashati..! πŸ˜‰
.
🌹sesuai untuk semua jenis kulit

🎎 sesuai untuk lelaki & perempuan

πŸ™‹ & paling PENTING! Nature White Serum TERBUKTI SELAMAT & BERKESAN..! ❤❤😍


KELULUSAN KKM : NOT161104047K

Whatsapp : 017-3401483
Instagram : @naturewhite_baim
Facebook : Serum Putih Ajaib
Facebook : Ibrahim tambri

Tuesday, 1 August 2017

Nature White Testimoni


"Ingatkan nak hilangkan jerawat je, rupa2nya dgn parut2 hilang dan pori2 makin kecik. Kalau dulu asyik kena kutuk, sekarang kawan2 mula tanya pakai produk apa"~Jannah, Penang
.
Agak2 korang ada masalah kulit mcm Jannah tak? Kalau nak tau, Jannah jadi mcmni sbb kesan dari penggunaan kosmetik beracun sebelum ni. Mati2 Jannah igtkan muka dah tak blh nak repair, tp lepas jumpa serum NatureWhite, harapan Jannah berputik-putik balik.
.
So, klu korang ada masalah seperti jannah, jom guna nature white serum.. Kita bg settle semua masalah tu dgn selamat dan berkesan..!!
.
K.. Baim tak nak ckp meleret.. Korang cuba lar sendiri..!

KELULUSAN KKM : NOT161104047K

Whatsapp : 017-3401483
Instagram : @naturewhite_baim
Facebook : Serum Putih Ajaib
Facebook : Ibrahim tambri

Wednesday, 17 May 2017

Nature White Testimoni


Kali nie baim nak share testimoni dari Firah, salak tinggi..

Firah nie kalau uolls nak tau, beliau merupakan pengguna setia Nature White Serum tau.. Dah lebih 4 bulan beliau pakai..

Setelah penat beberapa kali hq request utk dptkan testimoni dari beliau, akhirnya berjaya juga.. 😁

Perghhh.. Ketara kan perubahan kulit beliau..?!!! Dah jeles lar tue.. πŸ˜†

Anyway, Firah kata dia sgt puashati dgn serum nie..! Sampai tak payah nak edit2 lagi lar bila amik gambar.. MEMANG TAK PANDANG PRODUK LAIN DAH.. katanya..!

Hah.. So, awak2 semua? Tak kan tengok jer..???!

Tak rugi pun awakk klu awakk cuba serum nie.. Malah awakk akan amat berpuashati selepas mencuba nya kerana awakk dah cuba kan..!

Firah nie pun bermula dgn mencuba dulu tau..! Sekarang.. Lihat lar hasilnya!

Nak kulit bebas jerawat kan..? Nak bebas jeragat kan..? Nak kulit lembab tanpa berminyak kan..? Nak glowing mowing kan..? Hah.. Apalagi..??! Gunakan lar serum nie dari skrg..! Raya dah dekat nie.. Lg lama tgu.. Lg lambat lar nk nmpak hasil nye kan..?!

Apa2 pun.. Terpulang lar pd korang semua.. Baim dgn yakin menyatakan Nature White Serum mmg best..!

Nak kulit cantik dgn SELAMAT.. mehh dm / whatsapp baim

KELULUSAN KKM : NOT161104047K

Whatsapp : 017-3401483
Instagram : @naturewhite_baim
Facebook : Serum Putih Ajaib


Facebook : Ibrahim tambri

Nature White Testimoni


Assalamualaikum dan selamat tengahari semua..

Ok.. Ari nie baim nak share lg testimoni dari rakan fb baim Nurzurina Dollah Taib. Dulu katanya mempunyai masalah jeragat.. Now, perghh cantek merecik dh kulitnya 😍

First of all, tima kasih kak sebab bg testimoni.. Teruja betul baim tgk wajah sebelum dan selepas kakak kita seorg nie setelah menggunakan nature white serum!

Anyway, kesan kpd setiap org bbeza2 yer.. Ada yg cepat nmpak glowing.. Ada yg cepat kulit nye menjadi cerah @ putih, ada yg cepat nampak awet muda.. Dan lain2 lar.. Ini semua bgantung pd struktur kulit kita sendiri!

Jika kulit kita cukup khasiat nye.. Cepat lar nmpk perubahan kan.. Jika tak, mmg amik masa lar.. Tp yg PENTING MEMANG BERKESAN DAN SELAMAT DIGUNAKAN!
.
So, yg mana ada masalah kulit jeragat ker.. Jerawat ker.. Kulit kusam ker.. Kulit kering ker.. Meeii dm atau whatsapp baim dgn segera..! Kita rawati masalah tsebut dari skrg..! Jika dibiarkan.. Makin lama makin melarat kan.. Waktu tue dah terlambat sangat awaakk.. Nanti kulit dh teruk dan susah nak rawat.. Perghh.. baru nak menyesal.. Hmm waktu tue mula lar kata nape lar aku tak mula rawat dari dulu lg kan.. πŸ˜πŸ˜πŸ˜πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰

K.. Di bawah antara kata2 testimoni dari kak nurzurina sendiri yer :

"ORANG TAK PERCAYA UMUR SIS 42 TAHUN 😱 !!!"

"Tak dinafikan guna Serum NatureWhite ramai orang tegur kulit akak makin putih, glowing dan berseri. Tak rugi akak cuba Serum ni. Ramai orang puji. T. Kasih lagi sekali NatureWhite"

- Nurzurina,  KL

🌹yg mana tak tau lg tue.. Nature White Serum nie sesuai untuk semua jenis kulit yer

🎎 sesuai untuk lelaki & perempuan

πŸ™‹ & paling PENTING! Nature White Serum TERBUKTI SELAMAT & BERKESAN..! ❤❤😍

KELULUSAN KKM : NOT161104047K

Whatsapp : 017-3401483
Instagram : @naturewhite_baim
Facebook : Serum Putih Ajaib
Facebook : Ibrahim tambri

Friday, 5 May 2017

Nature White Testimoni


Nampak x perubahan muka wajah pengguna Nature White Serum kita nie..???

Nampak kan..? Tak kan x nmpak kot..?! πŸ˜πŸ˜πŸ˜‚

Ok.. Jom.. sape ada masalah jerawat, jeragat, kulit kusam, kulit kering, kulit berminyak atau muka x glowing mowing,.. Meeii whatsapp baim skrg.. Gerenti natural product..!!! No harmful chemical..!! Selamat digunakan..!!!

Jgn tunggu lama2 awakkk.. Rawati skrg.. Kang dh melarat jerawat & jeragat tue.. Perghhh payah dah nak rawat..!

Ok baim x nak celoteh panjang..Cukup setakat iniπŸ˜πŸ˜‚

Bye.. 😍😘

Whatsapp : 017-3401483
Instagram : @naturewhite_baim
Facebook : Serum Putih Ajaib
Facebook : Ibrahim tambri


Monday, 17 April 2017

TERKINI!! NATUREWHITE BOLEH DIDAPATI DALAM TRAVEL SIZE!



"aduhai, sayang lar pulak nak bawak botol besar pegi travel"

"Gaji tak masuk lagi, stok serum dah habis, mcmana ni eikk?"

"sy nak cuba dululah, ada tak size yg kecik sikit?"

"Igt nak bg hadiah dkt kakak suruh dia guna, ada tak size yg kecik sikit?"

Penat sy nak menjawab soalan ramai customer yg request botol kecik sikit. Jadi lepas dipikir, dikaji, dibuat saringan, sekarang Naturewhite serum boleh didapati dalam TRAVEL SIZE tau...!!!

Hah.. Apalagi cepat contact sy utk dptkan saiz yg kiut miut ni..

Harga mmg sangat mampu milik.. RM37 (semenanjung) & RM41 (sabah/sarawak).. Free postage yer..!!!!

🌹yg mana x tau lg tue.. Nature White Serum nie sesuai untuk semua jenis kulit yer

🎎 sesuai untuk lelaki & perempuan

πŸ™‹ & paling PENTING! Nature White Serum TERBUKTI SELAMAT & BERKESAN..! ❤❤😍

KELULUSAN KKM : NOT161104047K

✳ pm atau www.wasap.my/60173401483
✳ pm atau www.wasap.my/60173401483
✳ pm atau www.wasap.my/60173401483

Instagram : @naturewhite_baim
Facebook : Serum Putih Ajaib
Facebook : Ibrahim tambri

Yang mana nak tahu lebih lanjut lagi.. Mehh baca info di bawah nie... :

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
APA YANG ISTIMEWANYA NATURE WHITE SERUM NIE..????
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

✅ 50% KANDUNGAN PITERA
NatureWhite menggunakan Pitera sebagai bahan Asas tau. Saya mmg sukakan Pitera ni sbb boleh melembapkan & merawat kulit bermasalah dlm masa yg sama~

✅GABUNGAN VIT C, B3, ALOE VERA & HA
Bukan je ada Pitera, tapi digabungkan dgn bahan2 yg sememangnya terbaik utk kulit Wanita Asia ni. Semuanya Natural & Organik tau, Import KHAS dari Korea~ Glowing lagi laa muka uolls dgn NatureWhite ni~.

✅ LULUS KKM
Confirm laa lulus uolls~
Nie hah no kelulusan KKM : NOT161104047K.
Kalau tak lulus, sy pun tak berani nak pakai dan jual. Wajib tau ada KKM ni! Penting! Mmg takde bahan kimia merbahaya laa dalam ni~ Hihi~.

✅ BUATAN MALAYSIA
Formula anak tempatan, melalui R&D dan Testing dari Chemist berpengalaman dalam bidang kosmetik. Mmg sy amat berpuas hati dgn hasil dari Chemist ni tau~

✅ KANDUNGAN 20ML
Setiap botol NatureWhite 20ml tau, kalau pakai sehari 2 kali pun, tahan 1 bulan ke 1 bulan setengah.. Juga boleh tahan sampai 3 bulan dgn NatureWhite, bergantung kepada cara penggunaan kita yer ~

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
JOM CONTACT SAYA
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Pm atau www.wasap.my/60173401483
Pm atau www.wasap.my/60173401483
Pm atau www.wasap.my/60173401483

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
➡ KENAPA VIRAL SANGAT SERUM NATUREWHITE NI?
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

πŸ’ž Produk tempatan dengan kualiti yang setanding jenama antarabangsa spt SKII, Estee Lauder, Clinique dsb..Serum NatureWhite melalui peringkat reseach dan testing selama setahun sebelum dipasarkan.. NatureWhite bukan sekali-kali produk repack dari Thailand or kosmetik borong dari China yer....eeeee takotnyaa !

πŸ’ž Bahan-bahan utama semuanya natural dan organik seperti high grade fully imported PITERA..yg ni konpem buat uolss ternganga 😲 kan...tak sangka ade local brand setanding SKII...huhh pasni jangan ingat senah je buleh tayang kulit cantik bersinar mcm retis korea...dgn NatureWhite uolsss pun mampu !

πŸ’ž Serum lain hanya spesifik pada sejenis masalah kulit...namun Serum NatureWhite dirumus khas untuk semua jenis masalah kulit..kulit kering..kusam..xberapa nak terang..parut hitam...jerawat dan jeragat...sume mampu ditundukkan NatureWhite πŸ˜‹

πŸ’ž NatureWhite langsung tiada bahan kimia berbahaya..boleh tepek our serum sesuka hati dengan penuh konpiden tanpa takot muka terhakis bangun esok pagi mcm maikel jeksen πŸ˜‚

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
➡ APA YG NATUREWHITE SERUM NI BOLEH BUAT SEBENARNYA?
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

πŸ’Ÿ Mengecilkan pori wajah
πŸ’Ÿ menegangkan kulit & mengurangkan garis-garis halus di wajah
πŸ’Ÿ Mengecut dan memudarkan parut jerawat
πŸ’Ÿ Mengekalkan kelembapan kulit
πŸ’Ÿ Menghilangkan jerawat & jeragat
πŸ’Ÿ Kulit wajah jadi glowing
πŸ’Ÿ Mengurangkan kulit berminyak
πŸ’Ÿ Tona kulit wajah lebih sekata
πŸ’Ÿ Melambatkan proses penuaan
πŸ’Ÿ Tanpa pengelupasan
πŸ’Ÿ Membantu mengekalkan kulit yang sihat, halus dan gebu (untuk yang tiada masalah kulit)

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
JOM CONTACT SAYA
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Pm atau www.wasap.my/60173401483
Pm atau www.wasap.my/60173401483
Pm atau www.wasap.my/60173401483

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

CantekMerecik uolss!! 😍😍😍

#naturewhite
#naturewhiteserum
#naturewhiteskincare

Friday, 24 March 2017

Promo datang lagi..!



PROMO! PROMO!! PROMO!!!

Kali ini PROMO dibuat sebagai tanda penghargaan kpd anda semua sempena followers kami yg telah melebihi 10k orang.. 😁😍😘

Harga PROMO 1 botol NW serum hny RM85 jer!

* untuk semenanjung malaysia:

Harga biasa RM99 + postage rm7 = rm106. DENGAN PROMO RM85 NI, ANDA JIMAT RM21..!!!

* Untuk sabah / sarawak:

Harga biasa RM99 + postage rm11 = rm110. DENGAN PROMO RM85 NI, ANDA JIMAT RM25..!!!

Perghhh... Byk duit anda jimat tue...!!!

Jom guys.. Order sekarang..!!! Rugi oo x order skrg.. Mmg BERBALOI2 HARGA PROMO KALI NI..!!

PROMO HANYA DARI 24/3/17 SEHINGGA - 31/3/17..

JANGAN KATA ABAM X PAYUNG.. πŸ˜πŸ˜‚πŸ˜Š

✳ pm atau www.wasap.my/60173401483
✳ pm atau www.wasap.my/60173401483
✳ pm atau www.wasap.my/60173401483

🌹Hah.. yg mana masih x tau atau x mengenali lagi Nature White Serum nie.. Meh baca info kat bawah nie:

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
APA YANG ISTIMEWANYA NATURE WHITE SERUM NIE..????
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

✅ 50% KANDUNGAN PITERA
NatureWhite menggunakan Pitera sebagai bahan Asas tau. Saya mmg sukakan Pitera ni sbb boleh melembapkan & merawat kulit bermasalah dlm masa yg sama~

✅GABUNGAN VIT C, B3, ALOE VERA & HA
Bukan je ada Pitera, tapi digabungkan dgn bahan2 yg sememangnya terbaik utk kulit Wanita Asia ni. Semuanya Natural & Organik tau, Import KHAS dari Korea~ Glowing lagi laa muka uolls dgn NatureWhite ni~.

✅ LULUS KKM
Confirm laa lulus uolls~
Nie hah no kelulusan KKM : NOT161104047K.
Kalau tak lulus, sy pun tak berani nak pakai dan jual. Wajib tau ada KKM ni! Penting! Mmg takde bahan kimia merbahaya laa dalam ni~ Hihi~.

✅ BUATAN MALAYSIA
Formula anak tempatan, melalui R&D dan Testing dari Chemist berpengalaman dalam bidang kosmetik. Mmg sy amat berpuas hati dgn hasil dari Chemist ni tau~

✅ KANDUNGAN 20ML
Setiap botol NatureWhite 20ml tau, kalau pakai sehari 2 kali pun, tahan 1 bulan ke 1 bulan setengah.. Juga boleh tahan sampai 3 bulan dgn NatureWhite, bergantung kepada cara penggunaan kita yer ~

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
JOM CONTACT SAYA
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Pm atau www.wasap.my/60173401483
Pm atau www.wasap.my/60173401483
Pm atau www.wasap.my/60173401483

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
➡ KENAPA VIRAL SANGAT SERUM NATUREWHITE NI?
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

πŸ’ž Produk tempatan dengan kualiti yang setanding jenama antarabangsa spt SKII, Estee Lauder, Clinique dsb..Serum NatureWhite melalui peringkat reseach dan testing selama setahun sebelum dipasarkan.. NatureWhite bukan sekali-kali produk repack dari Thailand or kosmetik borong dari China yer....eeeee takotnyaa !

πŸ’ž Bahan-bahan utama semuanya natural dan organik seperti high grade fully imported PITERA..yg ni konpem buat uolss ternganga 😲 kan...tak sangka ade local brand setanding SKII...huhh pasni jangan ingat senah je buleh tayang kulit cantik bersinar mcm retis korea...dgn NatureWhite uolsss pun mampu !

πŸ’ž Serum lain hanya spesifik pada sejenis masalah kulit...namun Serum NatureWhite dirumus khas untuk semua jenis masalah kulit..kulit kering..kusam..xberapa nak terang..parut hitam...jerawat dan jeragat...sume mampu ditundukkan NatureWhite πŸ˜‹

πŸ’ž NatureWhite langsung tiada bahan kimia berbahaya..boleh tepek our serum sesuka hati dengan penuh konpiden tanpa takot muka terhakis bangun esok pagi mcm maikel jeksen πŸ˜‚

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
➡ APA YG NATUREWHITE SERUM NI BOLEH BUAT SEBENARNYA?
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

πŸ’Ÿ Mengecilkan pori wajah
πŸ’Ÿ menegangkan kulit & mengurangkan garis-garis halus di wajah
πŸ’Ÿ Mengecut dan memudarkan parut jerawat
πŸ’Ÿ Mengekalkan kelembapan kulit
πŸ’Ÿ Menghilangkan jerawat & jeragat
πŸ’Ÿ Kulit wajah jadi glowing
πŸ’Ÿ Mengurangkan kulit berminyak
πŸ’Ÿ Tona kulit wajah lebih sekata
πŸ’Ÿ Melambatkan proses penuaan
πŸ’Ÿ Tanpa pengelupasan
πŸ’Ÿ Membantu mengekalkan kulit yang sihat, halus dan gebu (untuk yang tiada masalah kulit)

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
JOM CONTACT SAYA
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Pm atau www.wasap.my/60173401483
Pm atau www.wasap.my/60173401483
Pm atau www.wasap.my/60173401483

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

CantekMerecik uolss!! 😍😍😍

#naturewhite
#naturewhiteserum
#naturewhiteskincare

Monday, 20 March 2017

Nature White Testimonial


" Benda wajib tiap2 malam. Nampak tak nature white serum disitu..? highly recommended. Jom tido. Gudnite! " ~ @sha1mamohamad

Perghhh.. pengguna tegar sk2 kita sorg nie bukan kemain lg dia sonok dpt guna nature white serum kan..

Kemain hepi dia eik dpt guna serum yg setanding sk2 tp beli dgn harga yg sangat jauh bezanya..

Siapa pengguna sk2.. Mereka pasti tahu berapa harga serum sk2 berbanding dgn nature white serum nie..

Memang berbaloi awakk.. Harga jauh murah.. Tapi kualiti MEMANG TERBAIK..!!!

Apa tak nya.. peratusan kandungan PITERA saja dlm nature white serum nie dh lebih 50% tau..

Yg mana tau apa itu PITERA dan tau ttg sk2.. Pasti TERUJA kan...! 😍😘

Jom.. Awakk.. Kita cuba guna nature white serum.. Dan nilaikan sendiri hasilnya..!!!

Sy yakin.. Anda pasti puashati..!!!

🌹yg mana x tau lg tue.. Nature White Serum nie sesuai untuk semua jenis kulit yer

🎎 sesuai untuk lelaki & perempuan

πŸ™‹ & paling PENTING! Nature White Serum TERBUKTI SELAMAT & BERKESAN..! ❤❤😍

KELULUSAN KKM : NOT161104047K

Whatsapp : 017 - 340 1483
Instagram : @naturewhite_baim
Facebook : Serum Putih Ajaib
Facebook : Ibrahim tambri

Saturday, 4 March 2017

Nature White Testimoni


"JERAWAT CEPAT KECUT & TAK JADI MEMBIAK !!!"

✅️ Kulit dah tak bermasalah
✅️ Muka jadi moist
✅ ️Jerawat cepat kecut & tak jadi membiak
✅️ Kulit makin sihat

- Amani, KL

πŸ’ž Wowwww !!! Teruja habes tengok latest pic salah sorang our customer ni.. dulu kulit beliau bermasalah, tapi lepas bertukar kepada Serum NatureWhite kini kulit wajah Amani lebih sihat dan cantek

πŸ’ž Hah.. Bukti before and after pun disertakan sekali

πŸ’ž Thanks Amani for your sharing testimonial..panjang lebar dia duk bercerita.. hepi kita nengok kulit beliau yg makin licin..shining glowing giteww πŸ˜…

πŸ’ž Hah.. Awak awak semua.. jom lar cuba dan bertukar kpd Nature White Serum.. Lihat sendiri mcm mana Amani mampu miliki wajah yang kian mulus dengan NatureWhite Serum..! Ramuan terbaek dalam  NatureWhite Serum nie dijamin selamat untuk mereka yang impikan kulit cantik tau πŸ˜™

🌹yg mana x tau lg tue.. Nature White Serum nie sesuai untuk semua jenis kulit yer

🎎 sesuai untuk lelaki & perempuan

πŸ™‹ & paling PENTING! Nature White Serum TERBUKTI SELAMAT & BERKESAN..! ❤❤😍

KELULUSAN KKM : NOT161104047K

Whatsapp : 017 - 340 1483
Instagram : @naturewhite_baim
Facebook : Serum Putih Ajaib
Facebook : Ibrahim tambri


Saturday, 25 February 2017

Nature White Testimoni


" Jam 4am dah kena bangun bersiap. Nasib dah sapu Nature White Serum cukup2 sebelum tidoq. Best giler serum tu.. Muka rasa sedap jer.. Sangat2 Rugi tak cuba uolss.. Serious... tak tipu.. Quality SK11, harga tak masuk akal.. follow @naturewhite_baim banyak testimoni berjaya " ~ @iamamy_ab

Hah.. Tu diaaa.. Sebelum nie, kita salu ckp Nature White Serum nie mmg best..!!!

Kualiti dan keberkesanannya mmg x dpt dinafikan..!!!

Tapi hari nie.. Lihatlah sendiri review dari
@iamamy_ab Beliau turut mengakuinya..!!! TERUJA KAN..???! 😍😍❤

🌹yg mana x tau lg tue.. Nature White Serum ni sesuai untuk semua jenis kulit yer

🎎 sesuai untuk lelaki & perempuan

πŸ™‹ & paling PENTING! Nature White Serum TERBUKTI SELAMAT & BERKESAN..! ❤😍

KELULUSAN KKM : NOT161104047K

Whatsapp : 017 - 340 1483
Instagram : @naturewhite_baim
Facebook : Serum Putih Ajaib
Facebook : Ibrahim tambri


Friday, 17 February 2017

Nature White Testimoni


"SEKARANG DAH KALAH HEROIN FILEM HINDUSTAN !!!"

"Alhamdulillah sis, lepas sebulan guna, parut jerawat makin pudar. Kulit makin cerah, tona kulit pun dah sekata. Adik memang dah jatuh cinta habes dengan Serum NatureWhite" ~ Amalina, Penang

πŸ’ž Tuuu diaaa wajah terbaru anak mami sorang ni..makin lama makin segak bak kata orang Penang..silap haribulan sy rase adik nie ade harapan jadik model terbaru Fair & Lovely nehh πŸ˜‚

Thanks Amalina sfor sharing your testimonial.. syukur Alhamdulillah.. suka tgk perubahan kulit beliau yang makin cerah..moga Amalina terus setia bersama NatureWhite ya πŸ˜€

🌹Nature White Serum sesuai untuk semua jenis kulit

🎎 sesuai untuk lelaki & perempuan

πŸ™‹ & paling PENTING! Nature White Serum TERBUKTI SELAMAT & BERKESAN..! ❤😍

KELULUSAN KKM : NOT161104047K

Whatsapp : 017 - 340 1483
Instagram : @naturewhite_baim
Facebook : Serum Putih Ajaib
Facebook : Ibrahim tambri

Friday, 10 February 2017

Nature White Testimoni


"BARU GUNA 2 MINGGU..JERAWAT DAH JARANG SANGAT NAIK!!!"

✔ Serum yang sangat best
✔ Guna 2 minggu dah nampak kesan
✔ Jerawat dah jarang naik

- Mahani, Bangi

πŸ’ž Thanks Mahani for sharing your testimonial..Serum yang sangat best katanya..Berbunga-bunga hati ku mendengarnya πŸ˜…

πŸ’ž kakak adik abam yang ade masalah pimples tu,  jangan duk biar our skin problem terus menerus menganggu our personalities dan mengurangkan our self konpiden taww..

πŸ’ž Jom bertukar pada satu-satunya serum natural & organik yang dijamin selamat dan berkesan untuk kulit..Serum NatureWhite diperkaya dengan bahan-bahan terbaek bergred tinggi untuk kebaikan kulit kita semua. Salah satunya Niacinamide yang mampu merawat jerawat dan aloevera organik yang berfungsi meningkatkan kesihatan kulit

πŸ’ž Tak percaya boleh cuba rasai sendiri kehebatan di sebalik serum yang tengah duk viral dan menjadi kegilaan ramai nehh 😁

🌹Nature White Serum sesuai untuk semua jenis kulit

🎎 sesuai untuk lelaki & perempuan

πŸ™‹ & paling PENTING! Nature White Serum TERBUKTI SELAMAT & BERKESAN..! ❤❤😍

KELULUSAN KKM : NOT161104047K

Whatsapp : 017 - 340 1483
Instagram : @naturewhite_baim
Facebook : Serum Putih Ajaib
Facebook : Ibrahim tambri

Thursday, 9 February 2017

Nature White Testimoni


PARUT JERAWAT PUDAR..KULIT MAKIN CERAH & PINKISH..PUAS HATI SANGAT2 DENGAN SERUM NATUREWHITE !!!

"Tak sangka belom habis pun sebotol guna Serum Pitera NatureWhite, kulit kiter transform giler2..parut jerawat makin pudar, kulit kian cerah dan pinkish..Ni pic original tawww, no edit no filter..Kiter puas hati sangat2 dengan Serum NatureWhite"

~ Mawar Qaseh, Putrajaya

πŸ’ž Haaa punyela eksaited Pn Mawar kita ni storey pasal her new skin.. now kulit makin CERAH dan PINKISH katanya.. kemain hepi lagi dia..

πŸ’ž Bagi yang bermasalah kulit macam Mawar, meh whatsapp sy lelaju yer..πŸ˜‰

🌹sesuai untuk semua jenis kulit

🎎 sesuai untuk lelaki & perempuan

πŸ™‹ & paling PENTING! Nature White Serum TERBUKTI SELAMAT & BERKESAN..! ❤❤😍

KELULUSAN KKM : NOT161104047K

Whatsapp : 017 - 340 1483
Instagram : @naturewhite_baim
Facebook : Serum Putih Ajaib
Facebook : Ibrahim tambri


Saturday, 28 January 2017

Lelaki Pun Boleh Guna Nature White Serum ❤




Hah.. selalu kita update gambar org lain.. hari nie nk update guna gambar sendiri pulak lar.. Hehehe πŸ˜πŸ˜‚πŸ˜‚

Ok.. Abam nk igt kan balik yer.. skrg ada promosi tahun baru cina.. smpai esok (29/01/2017) jer tau..

Yg mana nak beli tapi dok masih pikir lagi tue.. Jom.. jangan fikir lama sgt.. beli dan guna.. cuba 1 botol dan tgk hasil nya.. x cuba.. langsung x tahu.. dah cuba nanti.. pasti uolls teruja dan kata hmmmm btl jg kata abam baim nie kan.. πŸ˜… serum nie mmg best lar.. Caya.. Jgn x caya.. 😊

1 botol serum hanya RM88 jer..!!!! Free postage keseluruh malaysia lagi..!!!

Perghhhh.. Guys jgn lepaskan peluang ini..!! Sebab promo kali ini mmg SANGAT BEST..!!!

Serum nie mmg SANGAT BAGUS..!!!

Yang mana kulit kering, kulit kusam, kulit berjerawat dan berjeragat tue.. Hanya dgn 1 botol Nature White Serum jer dah boleh nampak kesan..!!!

Yang mana nak kulit nampak glowing mowing.. Nak kecilkan pori2 muka.. Dan nak cerahkan kulit muka tue.. Mmg Nature White Serum pilihan terbaik..!!!

Jom.. Grab tis promo guys..!!

Seriuss.. rugi oo x beli sekarang..

🌹sesuai untuk semua jenis kulit

🎎 sesuai untuk lelaki & perempuan

πŸ™‹ & paling PENTING! Nature White Serum TERBUKTI SELAMAT & BERKESAN..! ❤❤😍

KELULUSAN KKM : NOT161104047K

Whatsapp : 017 - 340 1483
Instagram : @naturewhite_baim
Facebook : Serum Putih Ajaib
Facebook : Ibrahim tambri

Friday, 27 January 2017

Promosi Tahun Baru Cina..!!!


PROMO..! PROMO..! PROMO!!!

1 botol serum hanya RM88 jer..!!!! Free postage keseluruh malaysia lagi..!!!

Perghhhh.. Guys jgn lepaskan peluang ini..!! Sebab promo kali ini mmg SANGAT BEST..!!!

Serum nie mmg SANGAT BAGUS..!!!

Yang mana kulit kering, kulit kusam, kulit berjerawat dan berjeragat tue.. Hanya dgn 1 botol Nature White Serum jer dah boleh nampak kesan..!!!

Yang mana nak kulit nampak glowing mowing.. Nak kecilkan pori2 muka.. Dan nak cerahkan kulit muka tue.. Mmg Nature White Serum pilihan terbaik..!!!

Jom.. Grab tis promo guys..!!

Promo smpai 29/01/2017 iaitu smpai ahad nie jer tau.. Lepas tue.. Harga biasa dh..

Rugi oo x beli sekarang..

🌹sesuai untuk semua jenis kulit

🎎 sesuai untuk lelaki & perempuan

πŸ™‹ & paling PENTING! Nature White Serum TERBUKTI SELAMAT & BERKESAN..! ❤❤😍

KELULUSAN KKM : NOT161104047K

Whatsapp : 017 - 340 1483
Instagram : @naturewhite_baim
Facebook : Serum Putih Ajaib
Facebook : Ibrahim tambri