Saturday, 31 December 2016

Happy New Year 2017..!


Selamat menyambut tahun baru 2017..!

Semoga tahun ini akan lebih baik dari tahun - tahun sebelumnya.. ❤😍

By the way, sebelum tido jangan lupa Nature White Serum tau..! 😁

Serikan wajah mu dengan Nature White Serum..

Cantek Merecik Uolss.. 😘

Whatsapp : 017 - 340 1483
Instagram : @naturewhite_baim
Facebook : Serum Putih Ajaib
Facebook : Ibrahim tambri

🌺 Kelulusan KKM : NOT161104047K

Thursday, 29 December 2016

Nature White Serum Digilai ramai..


SAMBUTAN TERHADAP SERUM NATUREWHITE SEMAKIN MENCRAZY UOLLSS !!!

Gara-gara Agent NW sorang ni bawak Serum ke tempat kerja..habes satu opis pakat duk berserum katanya..dahsyat betol akak-akak dan abam-abam kita ni..sekali tepek terus berkenan di hati 😘

ape pun jutaan mekasih atas sambutan kalian yang sporting habes..

moga-moga tahun baru nanti uolss seme dapat kulit cantekk setanding retis2 😂

Pada gojes2 lain yang nak COD / postage serum boleh lah:

Whatsapp : 017 - 340 1483
Instagram : @naturewhite_baim
Facebook : Serum Putih Ajaib
Facebook : Ibrahim tambri

🌺 Kelulusan KKM : NOT161104047K

Jom.. Grab!


Nature White ada buat Year End Sale guys!

Rm14 off! Cepattt grab before 1st january okay!

KELULUSAN KKM : NOT161104047K

Whatsapp : 017 - 340 1483
Instagram : @naturewhite_baim
Facebook : Serum Putih Ajaib
Facebook : Ibrahim tambri

Thursday, 22 December 2016

Teruja Apabila Menggunakan Nature White Serum


Cik adik manis kita nie sangat teruja dapat guna Nature White Serum tau..

Siap promote kpd kwn2 lg.. 😉😍

Hah..! skrg Nature White ada buat jualan penghujung tahun tau..!! 💝💖

jom beb.. kita order waktu tgh jual murah nie.. Rm85 jer.. 😊

nanti dh hrga biasa, rugi lar kan.. 😁

selagi boleh jimat, kita jimat 😊😀

yang penting.. NATURE WHITE SERUM MEMANG SELAMAT & BERKESAN..!!!! 💖💕

🌺 Kelulusan KKM : NOT161104047K

Whatsapp : 017 - 340 1483
Instagram : @naturewhite_baim
Facebook : Serum Putih Ajaib
Facebook : Ibrahim tambri

Friday, 16 December 2016

Nature White Testimoni


Hai semua.. Selamat pagi & selamat bcuti!!

Hah.. Ari nie sy nak kongsi 1 lg testimoni..!!

Cik umi kita nie.. MEMULA TAK PERCAYA DGN NATURE WHITE SERUM NIE.. TAPI BELIAU CUBA JUGA & SELEPAS 3 MINGGU DAH NAMPAK PERUBAHAN MUKA..

✔️JERAWAT MENGECUT
✔️KULIT MAKIN MOIST
✔️KULIT SEMAKIN CERAH
✔️TONA KULIT SEKATA

Diketahui cik umi kita nie dah tak nak guna produk ada chemical dah tau.. sebab tue lah beliau beralih kpd produk natural katanya..

Tapi biasalah natural product.. mengambil masa sedikit utk btindak.. dah nama pun natural kan.. YANG PENTING.. SELAMAT & BERKESAN!!! Lagipun hasil tindak balas ke atas setiap individu berbeza2 kan.. mengikut struktur kulit masing2..

Tapi yg pasti.. dengan hny 1 botol penggunaan Nature White Serum.. anda dah boleh melihat perubahan pd kulit wajah anda..! 😉

1 botol pun boleh tahan 1 ke 2 bulan tau.. namun, ada jg pengguna yg guna sehingga ke 3 bln.. Itu semua bgantung pd cara penggunaan kita yer.. 😊

Apa2 pun thanks umi sebab percaya dgn Nature White Serum.. 😉

Itu kata umi.. Anda pula bagaimana..?

Masih tak percaya Nature White Serum nie selamat ke tak..?

KELULUSAN KKM: NOT161104047K

Hah.. Tu diaaa.. Siap ada no kelulusan kkm lagi.

X caya lagi..??? Hah.. Boleh la gi google & search di website kkm sendiri yer.. 😊

Percaya dah selamat..! Tapi betul ker baik &  berkesan utk kulit muka saya nie..??

Hah.. bab soalan nie.. hampa mmg sendiri kena cuba guna dulu.. kemudian lihat & nilaikan lah sendiri hasil nya..!!! 😉😍

Kata nak wajah bebas dari jerawat, jeragat, kusam & nak kulit glowing kan..?

So apalagi..? Komen atau whatsapp lelaju sy ye.. ❤

K.. Selamat beristirehat & selamat mencuba! 💕

📲 Whatsapp 0173401483
📲 Whatsapp 0173401483
📲 Whatsapp 0173401483

Whatsapp : 017 - 340 1483
Instagram : @naturewhite_baim
Facebook : Serum Putih Ajaib
Facebook : Ibrahim tambri

Monday, 12 December 2016

Nature White Testimoni



"NATUREWHITE BUAT MY SKIN NAMPAK GLOWING !!!"

❎️ No make up
❎ ️No filter

- Yasmin, K.Kinabalu, Sabah

💞 Wowwww !!! Uolss teruja tak tengok pic awek cun ni.. ? cantek btol kulit beliau.. ni pic without any make up katanya.. filter pun dia tak guna.. hanya gunakan lipgloss and Serum NatureWhite of course 😌😌😌

💞 Thanks Yasmin for your sharing testimonial.. meleleh nengok kulit Yasmin yg ploless moless 😅

💞 Hah apalagi..? jom bertukar pada skincare natural & organik yang dijamin selamat dan berkesan untuk kulit.. Lihat sendiri mcm mana Yasmin mampu miliki wajah mulus tanpa cela dengan Serum NatureWhite.

💞 Ramuan terbaek dalam NatureWhite terbukti selamat & berkesan untuk mereka yang impikan kulit cantik macam Yasmin 😙

 💞 kelulusan KKM: NOT161104047K

Whatsapp : 017 - 340 1483
Instagram : @naturewhite_baim
Facebook : Serum Putih Ajaib
Facebook : Ibrahim tambri

Sunday, 11 December 2016

Khasiat Beetroot



Sape sini tau khasiat beetroot angkat tangan laju2 !!

Sebenarnya beetroot ataupun ubi bit yg kaler merah ni ada byk sgt khasiat dlm ni untuk kecantikan kulit. Ni antara khasiat2 ubi ni yg sy nak share..

1. Mencerahkan Wajah
Bit merupakan salah satu buah yang dapat menjadikan kulit wajah tampak lebih putih dan bersinar selain buah bengkoang. Sapu buah bit yang telah dibuat jus sebagai scrub wajah yang dicampurkan dengan susu. Biarkan selama kurang lebih setengah jam sebelum dibersihkan.

2. Pemutih Kulit
Untuk membuat kulit menjadi putih dalam semalam, buah bit dapat bekerja secara ajaib di wajah. Campurkanlah satu sendok makan jus buah bit dengan 1 sendok teh jus lemon. Oleskan pada wajah dan biarkan selama kurang lebih 15 minit. Cuci dengan menggunakan air suam sebelum tidur.

3. Untuk Jerawat
Campurkan 2 senduk makan jus buah bit dan juga dengan tepung dadih. Bahan ini dapat membantu untuk keringkan jerawat untuk waktu yang singkat tanpa membuat bekas luka.

4.Mata Panda
Jus bit yang juga dapat menghapus lingkaran mata panda. Selain daripada itu, buah bit juga dapat menurunkan bengkak di mata sebab memiliki kandungan zat penenang.

5. Bibir Lebih Merah
Untuk memperoleh warna bibir yang merah dan juga pink, sapukan jus buah bit di bibir dan biar semalaman.

6.Untuk Kulit Kering
Campurkan jus buah bit, madu dan juga susu. Sapu di bagian tubuh yang merupakan kulit kering.

Hah lepas ni sy rasa makin ramai yg cari buah bit ni dkt supermarket kan.. so lepas ni buah bit bukan je utk jadikan warna merah utk kek red velvet tau, boleh je buat utk bagi kulit sentiasa cantik!

Wednesday, 7 December 2016

Seorang Lagi Happy Customer..!


Tq @h3r14n3 on your support ! Sorg lagi happy customer yang tergoda dgn serum ni utk hilangkan jeragat yg bermaharajalela dkt muka.

Wah happy betul customer kita sorg nie.. 😊

TERBUKTI NATURE WHITE SERUM MEMANG BEST..!!! 😍

💞 kelulusan KKM: NOT161104047K

Whatsapp : 017 - 340 1483
Instagram : @naturewhite_baim
Facebook : Serum Putih Ajaib
Facebook : Ibrahim tambri

Saturday, 3 December 2016

Anda Bila Lagi..?


Hah.. Lihat tue.. cik puan maryam kita tersenyum kegembiraan nak cuba Nature White Serum kita nie hah..

Thanks cik puan maryam.. Semoga masalah kulit cik puan maryam dapat diatasi dengan Nature White Serum kita nie.. 😉

So.. anda bila lagi..?

Whatsapp : 017 - 340 1483
Instagram : @naturewhite_baim
Facebook : Serum Putih Ajaib
Facebook : Ibrahim tambri

💞 kelulusan KKM: NOT161104047K

Wednesday, 30 November 2016

Testimoni Dari Lyssa Faizureen


Sangat - sangat teruja sebenarnya nk taip entry kali nie..

Mana tak nye.. tak sangka pulak kita yang customer kita Lyssa Faizureen bukan sahaja dah cuba menggunakan Nature White Serum, malah beliau juga sangat tertarik dan berpuashati dengan kehebatan & keberkesanan Nature White Serum nie tau..

Beliau siap mencerita & meluahkan perasaan kegembiraannya di blog, di IG dan media sosial yg lain..!

Memang terbaik..!!!

Hah.. mari baca sepatah kata dari Lyssa:

Bagi sesiapa yang baca post ni dan yang tak pernah guna serum tu, Lyssa sangatrecommended bagi korang untuk guna dan cuba sendiri Serum dari NatureWhite ni. Rasailah sendiri, pasti korang pun akan sama teruja macam Lyssa tengah dok teruja sekarang nihh ! hihihi .. Belum cuba belum tahu tauu ! Bila sekali dah cuba, baru lah nak percaya, " betul lah Lyssa cakap ! Memang berkesan serum nih !" ngehngeh~

 

Nak tahu lebih lanjut apa kata Lyssa..?

Hah.. anda semua boleh lah layari:

http://www.lyssasecret.com/2016/11/kulit-muka-bertambah-cerah-dan-glowing-bila-pakai-miracle-whitening-serum-naturewhite.html?m=1

Siapa yang berminat nak order tue boleh lah hubungi saya yer:

Cantek Merecik Uolss 😘😘😘

Whatsapp : 017 - 340 1483
Instagram : @naturewhite_baim
Facebook : Serum Putih Ajaib
Facebook : Ibrahim tambri


Tuesday, 29 November 2016

Segarkan Wajahmu Dengan Nature White Serum


@syidamelvin cakap rasa segar lepas pakai serum ni. Mcm rasa air dkt belakang.

Kalau uolss nak rasa sesegar syida, kena la guna Nature White Serum.. 😉

Berminat..?

Whatsapp : 017 - 340 1483
Instagram : @naturewhite_baim
Facebook : Serum Putih Ajaib
Facebook : Ibrahim tambri

💞 kelulusan KKM: NOT161104047K

BAHANA OBSESI KULIT PUTIH DENGAN MENGGUNAKAN PRODUK PEMUTIH MENGANDUNGI BAHAN TERLARANG


SERIK. Itu perkataan tepat untuk menggambarkan betapa menyesalnya Norhidayu Ayof, 29, yang pernah mengalami kesan buruk pada kulit wajah akibat memakai produk pemutih mengandungi bahan terlarang.

Dek kerana obses mahu memiliki kulit wajah yang putih dan mulus, Norhidayu akhirnya terpaksa akur apabila selepas sebulan menggunakan produk pemutih itu, mukanya bertukar menggerutu dengan jerawat yang teruk.

“Pada mulanya, kulit muka saya mengelupas. Tetapi selepas tiga bulan, kulit muka jadi cantik, licin dan mulus.

“Namun tidak lama apabila jerawat mula tumbuh. Jerawat yang kecil dan ada nanah. Saya mula risau melihat keadaan itu,” kata Norhidayu ketika ditemui Utusan Malaysia Sabtu.

Kata eksekutif jualan itu, semasa mukanya bertambah teruk,pelbagai usaha dilakukan bagi memulihkan wajahnya.

“Pada mulanya, saya mahu jumpa pakar kulit. Tetapi sebelum itu, saya mahu cuba produk berasaskan bahan semula jadi terlebih dahulu. Hasilnya, masalah kulit semakin berkurangan,” ujarnya.

Katanya, dia kini serik menggunakan produk pemutih yang dipasarkan dengan menggunakan iklan hebat dan berpengaruh.

Ditanya apa mendorongnya menggunakan produk pemutih itu, Norhidayu berkata, dia ingin kelihatan putih dalam masa singkat. Namun setelah menderita akibat penggunaan produk pemutih yang mengandungi bahan terlarang, persepsinya terhadap kecantikan wanita berubah sama sekali.

“Kini, saya hanya mahu memiliki kulit wajah yang mulus tanpa sebarang cela. Tipu, jika saya katakan tidak mahu wajah putih. Tetapi, apa guna jika ia memudaratkan kesihatan.

“Lebih baik berkulit gelap dengan wajah licin tanpa jerawat atau kesan lain akibat menggunakan krim pemutih beracun,” katanya.

Beliau menasihatkan wanita agar menggunakan produk yang telah diuji secara klinikal, selamat dan berkesan.

“Walaupun produk seperti itu tidak memutihkan kulit secara pantas tetapi selamat,” katanya.

Dalam pada itu, Aisha Affendee, 22, mengalami masalah kulit berjerawat dan sensitif selepas menggunakan produk dibeli daripada seorang rakannya yang merupakan pengusaha produk kosmetik.

Pada awalnya dia tiada masalah kulit, namun disebabkan terpengaruh dengan kecantikan wajah rakannya yang semakin berseri hasil penggunaan produk berkenaan, dia terus mencubanya.

Menurutnya, pada awal penggunaan produk itu selama sebulan, hasilnya menampakkan kesan positif iaitu wajah semakin cerah.

“Namun, putih yang kelihatan itu nampak lain macam atau tak asli. Tidak lama kemudian, kulit saya menjadi sangat kering, sekali gus mendorong saya menghentikan penggunaan produk tersebut. Selepas itu, jerawat mula tumbuh dalam jumlah yang banyak di bahagian dahi. Muka pula seperti ‘terbakar’.

“Akhirnya saya berjaya pulihkan semula masalah jerawat dengan menggunakan produk bersumberkan bahan organik,” katanya.

sumber : http://m.utusan.com.my/gaya-hidup/kesihatan/bahana-obsesi-kulit-putih-1.403665#sthash.yNaVpEUo.dpuf

Note:

🍃 Nature White Serum diekstrak dari bahan-bahan semulajadi
🍃 Tidak dicampur langsung dengan bahan-bahan berbahaya seperti merkuri, paraben, hidrokuinon dll
🍃 Nature White Serum selamat & terbukti berkesan
🍃 KELULUSAN KKM: NOT161104047K

Whatsapp : 017 - 340 1483
Instagram : @naturewhite_baim
Facebook : Serum Putih Ajaib
Facebook : Ibrahim tambri

Monday, 28 November 2016

Rawat



RAWATI KULIT WAJAH MU DENGAN NATURE WHITE SERUM..!

SELAMAT & TERBUKTI BERKESAN..!!! 😍😘

KELULUSAN KKM : NOT161104047K

Whatsapp : 017 - 340 1483
Instagram : @naturewhite_baim
Facebook : Serum Putih Ajaib
Facebook : Ibrahim tambri


Bahaya ZIKA..!!!!

Disamping kita nak dapatkan kulit muka yg bersih & cantik.. Jangan lupa juga jaga kesihatan yer.. 😉

BACA & AMBIL TAHU..

SELAMAT MEMBACA.. 😍❤💖💕



Jika nak tahu berkenaan Nature White Serum boleh lah hubungi atau layari ig & fb seperti berikut:


Whatsapp : 017 - 340 1483
Instagram : @naturewhite_baim
Facebook : Serum Putih Ajaib
Facebook : Ibrahim tambri

💞 kelulusan KKM: NOT161104047K



Saturday, 26 November 2016

Nature White Testimonial


"WOWWWW !!!!...EFEK SERUM NATUREWHITE MEMANG GLOWING HABES !!!"

✔ Kulit dah tak berminyak
✔ Dah tak perlu pakai mekap

- Akma, Marang, Terengganu

💞 Syukur Alhamdulillah..lagi positive feedback dari pengguna NatureWhite Miracle Whitening Serum. Thanks Akma sudi share your testimonial.

💞 Hepi tak terkata dengar your sharing experience..Eksaited sesangat NatureWhite mampu resolve ur skin problem..Hope Akma lebih confident with her new skin transformation 😍

💕 Ade lagi tak yang mengidam nak kulit glowing macam Akma ???

Jom dapatkan Serum NatureWhite sekarang..

Whatsapp : 017 - 340 1483
Instagram : @naturewhite_baim
Facebook : Serum Putih Ajaib
Facebook : Ibrahim tambri

KELULUSAN KKM : NOT161104047K

Nature White Testimoni


Sape dekat sini ada kulit bermasalah? Jumm kita rawat dengan Nature White Serum. Yang penting bila pakai tak melekit langsung! Dan merawat muka lebih mendalam 😍😍😍 
- azlieynaeppy

➡ ari ni 27 Nov 2016 last harga DISKAUN yer.. HANYA RM85 JER..

CEPAT.. CEPAT.. CEPAT.. dapatkan Nature White Serum hari ini juga..! Serum yang TERBUKTI SELAMAT & BERKESAN..!

Serius.. Nature White Serum mampu membantu merawat & memberi kesan glowing kpd kulit wajah anda..!

CUBA & RASAILAH KEHEBATAN NATURE WHITE SERUM DEMI KECANTIKAN KULIT WAJAH ANDA SENDIRI.. 😉😍😘

💕 berminat..?

Whatsapp : 017 - 340 1483
Instagram : @naturewhite_baim
Facebook : Serum Putih Ajaib

Facebook : Ibrahim tambri

KELULUSAN KKM : NOT161104047K

Nature White Testimoni




"Morning awak smuaa ☀️ Sebelum keluar jngan lupa sapu serum dari Naturewhite untuk lindungi kulit and buat kulit glowing gitteww sepanjang hari. Kena la pakai protection untuk kulit untuk nk elak kulit kusam dan jerawat naik 👊..

Pila pon mmg berkenan betul laa serum Naturewhite ni sebab senang nak bawa kemana2.. Sebelum make up Pila akan pakai dan juga sebelum tido bila dah remove smua make up..

Mmg nmpak laa jerawat pon susah dah haa nak naik lepas pakai serum ni ☺️"

- Suffilaaida, S.Alam, Selangor

So nk tahu lebih lanjut pasal serum ni..?

Whatsapp : 017 - 340 1483
Instagram : @naturewhite_baim
Facebook : Serum Putih Ajaib

Facebook : Ibrahim tambri

KELULUSAN KKM : NOT161104047K