Saturday, 25 February 2017

Nature White Testimoni


" Jam 4am dah kena bangun bersiap. Nasib dah sapu Nature White Serum cukup2 sebelum tidoq. Best giler serum tu.. Muka rasa sedap jer.. Sangat2 Rugi tak cuba uolss.. Serious... tak tipu.. Quality SK11, harga tak masuk akal.. follow @naturewhite_baim banyak testimoni berjaya " ~ @iamamy_ab

Hah.. Tu diaaa.. Sebelum nie, kita salu ckp Nature White Serum nie mmg best..!!!

Kualiti dan keberkesanannya mmg x dpt dinafikan..!!!

Tapi hari nie.. Lihatlah sendiri review dari
@iamamy_ab Beliau turut mengakuinya..!!! TERUJA KAN..???! 😍😍❤

🌹yg mana x tau lg tue.. Nature White Serum ni sesuai untuk semua jenis kulit yer

🎎 sesuai untuk lelaki & perempuan

πŸ™‹ & paling PENTING! Nature White Serum TERBUKTI SELAMAT & BERKESAN..! ❤😍

KELULUSAN KKM : NOT161104047K

Whatsapp : 017 - 340 1483
Instagram : @naturewhite_baim
Facebook : Serum Putih Ajaib
Facebook : Ibrahim tambri


Friday, 17 February 2017

Nature White Testimoni


"SEKARANG DAH KALAH HEROIN FILEM HINDUSTAN !!!"

"Alhamdulillah sis, lepas sebulan guna, parut jerawat makin pudar. Kulit makin cerah, tona kulit pun dah sekata. Adik memang dah jatuh cinta habes dengan Serum NatureWhite" ~ Amalina, Penang

πŸ’ž Tuuu diaaa wajah terbaru anak mami sorang ni..makin lama makin segak bak kata orang Penang..silap haribulan sy rase adik nie ade harapan jadik model terbaru Fair & Lovely nehh πŸ˜‚

Thanks Amalina sfor sharing your testimonial.. syukur Alhamdulillah.. suka tgk perubahan kulit beliau yang makin cerah..moga Amalina terus setia bersama NatureWhite ya πŸ˜€

🌹Nature White Serum sesuai untuk semua jenis kulit

🎎 sesuai untuk lelaki & perempuan

πŸ™‹ & paling PENTING! Nature White Serum TERBUKTI SELAMAT & BERKESAN..! ❤😍

KELULUSAN KKM : NOT161104047K

Whatsapp : 017 - 340 1483
Instagram : @naturewhite_baim
Facebook : Serum Putih Ajaib
Facebook : Ibrahim tambri

Friday, 10 February 2017

Nature White Testimoni


"BARU GUNA 2 MINGGU..JERAWAT DAH JARANG SANGAT NAIK!!!"

✔ Serum yang sangat best
✔ Guna 2 minggu dah nampak kesan
✔ Jerawat dah jarang naik

- Mahani, Bangi

πŸ’ž Thanks Mahani for sharing your testimonial..Serum yang sangat best katanya..Berbunga-bunga hati ku mendengarnya πŸ˜…

πŸ’ž kakak adik abam yang ade masalah pimples tu,  jangan duk biar our skin problem terus menerus menganggu our personalities dan mengurangkan our self konpiden taww..

πŸ’ž Jom bertukar pada satu-satunya serum natural & organik yang dijamin selamat dan berkesan untuk kulit..Serum NatureWhite diperkaya dengan bahan-bahan terbaek bergred tinggi untuk kebaikan kulit kita semua. Salah satunya Niacinamide yang mampu merawat jerawat dan aloevera organik yang berfungsi meningkatkan kesihatan kulit

πŸ’ž Tak percaya boleh cuba rasai sendiri kehebatan di sebalik serum yang tengah duk viral dan menjadi kegilaan ramai nehh 😁

🌹Nature White Serum sesuai untuk semua jenis kulit

🎎 sesuai untuk lelaki & perempuan

πŸ™‹ & paling PENTING! Nature White Serum TERBUKTI SELAMAT & BERKESAN..! ❤❤😍

KELULUSAN KKM : NOT161104047K

Whatsapp : 017 - 340 1483
Instagram : @naturewhite_baim
Facebook : Serum Putih Ajaib
Facebook : Ibrahim tambri

Thursday, 9 February 2017

Nature White Testimoni


PARUT JERAWAT PUDAR..KULIT MAKIN CERAH & PINKISH..PUAS HATI SANGAT2 DENGAN SERUM NATUREWHITE !!!

"Tak sangka belom habis pun sebotol guna Serum Pitera NatureWhite, kulit kiter transform giler2..parut jerawat makin pudar, kulit kian cerah dan pinkish..Ni pic original tawww, no edit no filter..Kiter puas hati sangat2 dengan Serum NatureWhite"

~ Mawar Qaseh, Putrajaya

πŸ’ž Haaa punyela eksaited Pn Mawar kita ni storey pasal her new skin.. now kulit makin CERAH dan PINKISH katanya.. kemain hepi lagi dia..

πŸ’ž Bagi yang bermasalah kulit macam Mawar, meh whatsapp sy lelaju yer..πŸ˜‰

🌹sesuai untuk semua jenis kulit

🎎 sesuai untuk lelaki & perempuan

πŸ™‹ & paling PENTING! Nature White Serum TERBUKTI SELAMAT & BERKESAN..! ❤❤😍

KELULUSAN KKM : NOT161104047K

Whatsapp : 017 - 340 1483
Instagram : @naturewhite_baim
Facebook : Serum Putih Ajaib
Facebook : Ibrahim tambri