Wednesday, 30 November 2016

Testimoni Dari Lyssa Faizureen


Sangat - sangat teruja sebenarnya nk taip entry kali nie..

Mana tak nye.. tak sangka pulak kita yang customer kita Lyssa Faizureen bukan sahaja dah cuba menggunakan Nature White Serum, malah beliau juga sangat tertarik dan berpuashati dengan kehebatan & keberkesanan Nature White Serum nie tau..

Beliau siap mencerita & meluahkan perasaan kegembiraannya di blog, di IG dan media sosial yg lain..!

Memang terbaik..!!!

Hah.. mari baca sepatah kata dari Lyssa:

Bagi sesiapa yang baca post ni dan yang tak pernah guna serum tu, Lyssa sangatrecommended bagi korang untuk guna dan cuba sendiri Serum dari NatureWhite ni. Rasailah sendiri, pasti korang pun akan sama teruja macam Lyssa tengah dok teruja sekarang nihh ! hihihi .. Belum cuba belum tahu tauu ! Bila sekali dah cuba, baru lah nak percaya, " betul lah Lyssa cakap ! Memang berkesan serum nih !" ngehngeh~

 

Nak tahu lebih lanjut apa kata Lyssa..?

Hah.. anda semua boleh lah layari:

http://www.lyssasecret.com/2016/11/kulit-muka-bertambah-cerah-dan-glowing-bila-pakai-miracle-whitening-serum-naturewhite.html?m=1

Siapa yang berminat nak order tue boleh lah hubungi saya yer:

Cantek Merecik Uolss 😘😘😘

Whatsapp : 017 - 340 1483
Instagram : @naturewhite_baim
Facebook : Serum Putih Ajaib
Facebook : Ibrahim tambri


Tuesday, 29 November 2016

Segarkan Wajahmu Dengan Nature White Serum


@syidamelvin cakap rasa segar lepas pakai serum ni. Mcm rasa air dkt belakang.

Kalau uolss nak rasa sesegar syida, kena la guna Nature White Serum.. 😉

Berminat..?

Whatsapp : 017 - 340 1483
Instagram : @naturewhite_baim
Facebook : Serum Putih Ajaib
Facebook : Ibrahim tambri

💞 kelulusan KKM: NOT161104047K

BAHANA OBSESI KULIT PUTIH DENGAN MENGGUNAKAN PRODUK PEMUTIH MENGANDUNGI BAHAN TERLARANG


SERIK. Itu perkataan tepat untuk menggambarkan betapa menyesalnya Norhidayu Ayof, 29, yang pernah mengalami kesan buruk pada kulit wajah akibat memakai produk pemutih mengandungi bahan terlarang.

Dek kerana obses mahu memiliki kulit wajah yang putih dan mulus, Norhidayu akhirnya terpaksa akur apabila selepas sebulan menggunakan produk pemutih itu, mukanya bertukar menggerutu dengan jerawat yang teruk.

“Pada mulanya, kulit muka saya mengelupas. Tetapi selepas tiga bulan, kulit muka jadi cantik, licin dan mulus.

“Namun tidak lama apabila jerawat mula tumbuh. Jerawat yang kecil dan ada nanah. Saya mula risau melihat keadaan itu,” kata Norhidayu ketika ditemui Utusan Malaysia Sabtu.

Kata eksekutif jualan itu, semasa mukanya bertambah teruk,pelbagai usaha dilakukan bagi memulihkan wajahnya.

“Pada mulanya, saya mahu jumpa pakar kulit. Tetapi sebelum itu, saya mahu cuba produk berasaskan bahan semula jadi terlebih dahulu. Hasilnya, masalah kulit semakin berkurangan,” ujarnya.

Katanya, dia kini serik menggunakan produk pemutih yang dipasarkan dengan menggunakan iklan hebat dan berpengaruh.

Ditanya apa mendorongnya menggunakan produk pemutih itu, Norhidayu berkata, dia ingin kelihatan putih dalam masa singkat. Namun setelah menderita akibat penggunaan produk pemutih yang mengandungi bahan terlarang, persepsinya terhadap kecantikan wanita berubah sama sekali.

“Kini, saya hanya mahu memiliki kulit wajah yang mulus tanpa sebarang cela. Tipu, jika saya katakan tidak mahu wajah putih. Tetapi, apa guna jika ia memudaratkan kesihatan.

“Lebih baik berkulit gelap dengan wajah licin tanpa jerawat atau kesan lain akibat menggunakan krim pemutih beracun,” katanya.

Beliau menasihatkan wanita agar menggunakan produk yang telah diuji secara klinikal, selamat dan berkesan.

“Walaupun produk seperti itu tidak memutihkan kulit secara pantas tetapi selamat,” katanya.

Dalam pada itu, Aisha Affendee, 22, mengalami masalah kulit berjerawat dan sensitif selepas menggunakan produk dibeli daripada seorang rakannya yang merupakan pengusaha produk kosmetik.

Pada awalnya dia tiada masalah kulit, namun disebabkan terpengaruh dengan kecantikan wajah rakannya yang semakin berseri hasil penggunaan produk berkenaan, dia terus mencubanya.

Menurutnya, pada awal penggunaan produk itu selama sebulan, hasilnya menampakkan kesan positif iaitu wajah semakin cerah.

“Namun, putih yang kelihatan itu nampak lain macam atau tak asli. Tidak lama kemudian, kulit saya menjadi sangat kering, sekali gus mendorong saya menghentikan penggunaan produk tersebut. Selepas itu, jerawat mula tumbuh dalam jumlah yang banyak di bahagian dahi. Muka pula seperti ‘terbakar’.

“Akhirnya saya berjaya pulihkan semula masalah jerawat dengan menggunakan produk bersumberkan bahan organik,” katanya.

sumber : http://m.utusan.com.my/gaya-hidup/kesihatan/bahana-obsesi-kulit-putih-1.403665#sthash.yNaVpEUo.dpuf

Note:

🍃 Nature White Serum diekstrak dari bahan-bahan semulajadi
🍃 Tidak dicampur langsung dengan bahan-bahan berbahaya seperti merkuri, paraben, hidrokuinon dll
🍃 Nature White Serum selamat & terbukti berkesan
🍃 KELULUSAN KKM: NOT161104047K

Whatsapp : 017 - 340 1483
Instagram : @naturewhite_baim
Facebook : Serum Putih Ajaib
Facebook : Ibrahim tambri

Monday, 28 November 2016

Rawat



RAWATI KULIT WAJAH MU DENGAN NATURE WHITE SERUM..!

SELAMAT & TERBUKTI BERKESAN..!!! 😍😘

KELULUSAN KKM : NOT161104047K

Whatsapp : 017 - 340 1483
Instagram : @naturewhite_baim
Facebook : Serum Putih Ajaib
Facebook : Ibrahim tambri


Bahaya ZIKA..!!!!

Disamping kita nak dapatkan kulit muka yg bersih & cantik.. Jangan lupa juga jaga kesihatan yer.. 😉

BACA & AMBIL TAHU..

SELAMAT MEMBACA.. 😍❤💖💕



Jika nak tahu berkenaan Nature White Serum boleh lah hubungi atau layari ig & fb seperti berikut:


Whatsapp : 017 - 340 1483
Instagram : @naturewhite_baim
Facebook : Serum Putih Ajaib
Facebook : Ibrahim tambri

💞 kelulusan KKM: NOT161104047K



Saturday, 26 November 2016

Nature White Testimonial


"WOWWWW !!!!...EFEK SERUM NATUREWHITE MEMANG GLOWING HABES !!!"

✔ Kulit dah tak berminyak
✔ Dah tak perlu pakai mekap

- Akma, Marang, Terengganu

💞 Syukur Alhamdulillah..lagi positive feedback dari pengguna NatureWhite Miracle Whitening Serum. Thanks Akma sudi share your testimonial.

💞 Hepi tak terkata dengar your sharing experience..Eksaited sesangat NatureWhite mampu resolve ur skin problem..Hope Akma lebih confident with her new skin transformation 😍

💕 Ade lagi tak yang mengidam nak kulit glowing macam Akma ???

Jom dapatkan Serum NatureWhite sekarang..

Whatsapp : 017 - 340 1483
Instagram : @naturewhite_baim
Facebook : Serum Putih Ajaib
Facebook : Ibrahim tambri

KELULUSAN KKM : NOT161104047K

Nature White Testimoni


Sape dekat sini ada kulit bermasalah? Jumm kita rawat dengan Nature White Serum. Yang penting bila pakai tak melekit langsung! Dan merawat muka lebih mendalam 😍😍😍 
- azlieynaeppy

➡ ari ni 27 Nov 2016 last harga DISKAUN yer.. HANYA RM85 JER..

CEPAT.. CEPAT.. CEPAT.. dapatkan Nature White Serum hari ini juga..! Serum yang TERBUKTI SELAMAT & BERKESAN..!

Serius.. Nature White Serum mampu membantu merawat & memberi kesan glowing kpd kulit wajah anda..!

CUBA & RASAILAH KEHEBATAN NATURE WHITE SERUM DEMI KECANTIKAN KULIT WAJAH ANDA SENDIRI.. 😉😍😘

💕 berminat..?

Whatsapp : 017 - 340 1483
Instagram : @naturewhite_baim
Facebook : Serum Putih Ajaib

Facebook : Ibrahim tambri

KELULUSAN KKM : NOT161104047K

Nature White Testimoni




"Morning awak smuaa ☀️ Sebelum keluar jngan lupa sapu serum dari Naturewhite untuk lindungi kulit and buat kulit glowing gitteww sepanjang hari. Kena la pakai protection untuk kulit untuk nk elak kulit kusam dan jerawat naik 👊..

Pila pon mmg berkenan betul laa serum Naturewhite ni sebab senang nak bawa kemana2.. Sebelum make up Pila akan pakai dan juga sebelum tido bila dah remove smua make up..

Mmg nmpak laa jerawat pon susah dah haa nak naik lepas pakai serum ni ☺️"

- Suffilaaida, S.Alam, Selangor

So nk tahu lebih lanjut pasal serum ni..?

Whatsapp : 017 - 340 1483
Instagram : @naturewhite_baim
Facebook : Serum Putih Ajaib

Facebook : Ibrahim tambri

KELULUSAN KKM : NOT161104047K

Sunday, 20 November 2016

Nature White Testimoni



"Hello girlsl...I have been victim of pimples for the past 5 years and I know how difficult is to be in a constant losing battle to get perfect skin 😭. Spots, acne & breakouts doesn't only affect your skin but your personality as well. You stress all the time and feel less confident about yourself. And all u ask for is people not stare at you 😔. I did many skin treatments but nothing really worked out for me. I even used high end skincare products but all they give me just temporary results. So i just decided to go with something natural & simple, but treat my skin from the deep layer. I start using NatureWhite Pitera Serum and believe me..my acne has reduced to a great percentage 😄. My skin problem has been totally resolved in just 1 bottle.. What a super amazing serum that I must shout out and u all shud try !"

- Eja, Puchong

💕 see.. itu lah kelebihan nature white serum..

💖 TERBUKTI SELAMAT DIGUNAKAN & TERBUKTI BERKESAN tau..!!! 💖

🚨ada KELULUSAN KKM lagi : NOT161104047K🚨

Sekarang ada DISKAUN tau.. harga hny rm85 jer..! ❤💖💕

Cepat.. cepat.. cepat..! Sebab diskaun smpai 27 NOV 2016 jer.. 😉

Whatsapp : 017 - 340 1483
Instagram : @naturewhite_baim
Facebook : Serum Putih Ajaib
Facebook : Ibrahim tambri



Saturday, 19 November 2016

NATURE WHITE SERUM ADA KELULUSAN DARI KKM..!


🚨 KELULUSAN KKM: NOT161104047K 🚨

💖 Dah ramai yg guna serum nie tau.. dari mula2 nak cuba.. terus tertarik dgn KUALITI & KEBERKESANNYA sehingga repeat order & kekal guna sehingga ke hari ini..

💕 Anda bila lagi..?

Whatsapp : 017 - 340 1483
Instagram : @naturewhite_baim
Facebook : Serum Putih Ajaib

Facebook : Ibrahim tambri

WOW..!!! DISKAUN SEHINGGA 27 NOV 2016 !!!


Wow..!!!! BERITA BAIK NIE..!!

Nature White buat kejutan.. ada DISKAUN nooh..!!!

HARGA SEKARANG HANYA RM85 ❤💖💕

Yg mana nak order tue.. jgn terlepas lg peluang keemasan nie.. 😉😉😉

JANGAN KATA ABAM X PAYUNG.. 😊😊😊


Whatsapp : 017 - 340 1483
Instagram : @naturewhite_baim
Facebook : Serum Putih Ajaib
Facebook : Ibrahim tambri

💞 kelulusan KKM: NOT161104047K



Thursday, 10 November 2016

Nature White Testimoni





Kulit makin smooth kata nya.. - ogelly

Hah.. bagaimana pula kata kita..?

Kena guna dulu la baru tau kan.. 😉😊😊😊

Hanya rm99 saja anda dh boleh dapat serum yg BERKUALITI TINGGI setanding jenama antarabangsa..! SELAMAT & TERBUKTI BERKESAN..!!! 😍😍😘


Jom..



Whatsapp : 017 - 340 1483
Instagram : @naturewhite_baim
Facebook : Serum Putih Ajaib
Facebook : Ibrahim tambri

💞 kelulusan KKM: NOT161104047K

Nature White Testimoni



HAH.. LAGI TESTIMONI PENGGUNA..

"SEKARANG EN SUAMI HARI-HARI PUJI KULIT AKAK MAKIN CANTEK"

- Pn. Ogy, Cyberjaya

Kann.. sy pernah kata sebelum nie.. BELUM CUBA.. BELUM TAHU.. SUDAH CUBA.. PASTI TERUJA.. MALAH EN SUAMI LEBIH TERGODA..!

CUBALAH.. & RASAINYA SENDIRI.. ❤💖💕

📲 Whatsapp 017-3401483
📲 Whatsapp 017-3401483
📲 Whatsapp 017-3401483

✳ fb : ibrahim tambri
✳ ig : naturewhite_baim

Monday, 7 November 2016

Kenapa Harus Guna Serum..?

Hari ni sy nak bkongsi satu soalan yg sentiasa bermain di fikiran kita.. Yela, kita nk kulit cantik jd kita pun usaha la kan.. MAKA, kita guna sabun pencuci muka, day cream, night cream, moisturizer, foundation, dan bedak.. OLEH ITU..,

TIMBUL SATU SOALAN..

SAYA DAH GUNAKAN SEMUA ATAS TUE, MALAH COMPLETE SKINCARE SET 4 DALAM SATU LAGIK... KENAPA MASIH PERLU GUNAKAN SERUM ???!!!
======================================

🌱 Ramai duk tanya soalan tue, apalah serum nie.. kenapa lar nk guna serum sedangkan dlm beg mekap memasing dah complete segala jenis pelbagai skincare ada... sebut je nama ape kan...

🌱 Haaa meh sy nak share..ramai yang pikir guna moisturizer, day cream & night cream pd setiap hari tu dah cukup utk protect our skin..Silap tu kakak2, abg2, adik2 dan cayang2 semua (😍😍)..for info moisturizer, day cream & night cream ni actually just protect our skin at surface only..utk maksimum protection, kulit juga perlukan nutrisi yang hanya boleh didapati drp serum

🌱 Serum ni basically adalah produk perawatan berasaskan air..namun mengandungi bahan aktif yang cukup concentrated seperti Vitamin C..E..yang sgt diperlukan kulit

🌱 Molekul2 serum ni bersaiz lbh kecil menjadikannya lebih mudah meresap ke dalam pori2 wajah dan bertindak jauh ke dalam lapisan epidermis kulit..sebab tula penggunaan serum berkali ganda lebih EFEKTIF berbanding moisturizer atau krim yang lain.. apatah lagi utk NATURE WHITE SERUM nie, bahan utama nya adlh dlm 50% sahaja mengandungi PITERA.. tau kan PITERA..?? sebelum ni sy ada post bkenaan kebaikan dan kehebatan PITERA kan.. cuba check ingredients dlm SKII.. mereka jg menggunakan PITERA dlm produk mereka dan peratusan kandungannya turut tinggi tau..!!!

CUMA KENAPA PERLU BERBELANJA LEBIH SEDANGKAN BOLEH BELI DENGAN HARGA MURAH..!! Betul kan..? 😉😊

YANG TAK PERNAH GUNA SERUM.. CUBALAH NATURE WHITE SERUM.. RASAINYA SENDIRI.. ANDA PASTI TERUJA..!!! 😊😍😍😍

CANTEK MERECIK UOLSS.. 😍😍😍😙

Whatsapp : 017 - 340 1483
Instagram : @naturewhite_baim
Facebook : Serum Putih Ajaib
Facebook : Ibrahim tambri

💞 kelulusan KKM: NOT161104047K






Nature White Testimoni



" I am satisfied with this miracle serum... My skin look more healthier and glowing! No bedak...No make up!
Happy 😍😍😍 " - amy, kuala lumpur

See.. another testimony & satisfied customer..!
Uolss tak jealous ker tgk kulit cik amy kita nie..? Beliau x pakai bedak & make up masa ambil gambar nie tau..! Hny dgn menggunakan Nature White Serum secara konsisten, cik amy kita tlh bjaya mendapat kulit seperti itu..!

Inilah kehebatan Nature White Serum.. HARGA AMAT BERPATUTAN, SELAMAT & BERKUALITI TINGGI..!!!! hnya RM99 sahaja..

Apa..? Nak jugak kulit glowing mcm cik amy kita nie..?

Ok.. boleh jer.. sudah pasti Nature White Serum dapat membantu..!

Whatsapp : 017 - 340 1483
Instagram : @naturewhite_baim
Facebook : Serum Putih Ajaib
Facebook : Ibrahim tambri

💞 kelulusan KKM: NOT161104047K






TERINGIN NAK PAKAI SKII TAPI TAK MAMPU ???


✔ Kenapa tak cuba NatureWhite Serum..? .
✔ Nature White Serum nie merupakan Serum PITERA & setanding SKII tau.. cuma harga nya saja x sama.. sebab harga Nature White Serum SANGAT MAMPU MILIK..!!

➡➡ Kelebihan NatureWhite Serum :-

🌼 Mengecilkan pori wajah
🌼 Mengecut & memudarkan parut jerawat
🌼 Mengekalkan kelembapan kulit
🌼 Mengurangkan jerawat & jeragat
🌼 Kulit wajah jadi glowing
🌼 Mengurangkan kulit berminyak
🌼 Tona kulit wajah lebih sekata
🌼 Melambatkan proses penuaan
🌼 Tanpa pengelupasan
🌼 Menegangkan kulit & mengurangkan garis-garis halus
🌼 Mencerahkan kulit
🌼 Membantu mengekalkan kulit yang sihat, halus dan gebu (untuk yang tiada masalah kulit)

➡ Dah ramai yg guna serum nie tau.. dari mula2 nak cuba.. terus tertarik dgn KUALITI & KEBERKESANNYA sehingga repeat order & kekal guna sehingga ke hari ini..

💕 So, anda bila lagi..?

Whatsapp : 017 - 340 1483
Instagram : @naturewhite_baim
Facebook : Serum Putih Ajaib
Facebook : Ibrahim tambri

💞 kelulusan KKM: NOT161104047K




Saturday, 5 November 2016

Anda Nak..?


Nak tanya nie...siapa yang nak..

🌼 Mengecilkan pori wajah ?
🌼 Mengecut & memudarkan parut jerawat ?
🌼 Mengekalkan kelembapan kulit ?
🌼 Mengurangkan jerawat & jeragat ?
🌼 Kulit wajah jadi glowing ?
🌼 Mengurangkan kulit berminyak ?
🌼 Tona kulit wajah lebih sekata ?
🌼 Melambatkan proses penuaan ?
🌼 Merawat kulit muka tanpa pengelupasan kulit ?
🌼 Menegangkan kulit & mengurangkan garis-garis halus ?
🌼 Mencerahkan kulit ?
🌼 Mengekalkan kulit wajah yg gebu, licin dan halus (bg yg tiada masalah kulit) ?

Jika anda nak..

anda harus mencuba menggunakan Nature White Serum..!!!

SERIUSSSS.... TERBUKTI BERKESAN..!!!!!!

Jangan ckp abam x bg tahu.. 😊😊😊😍

Cantek Merecik Uolss.. 😍😍😘

Whatsapp : 017 - 340 1483
Instagram : @naturewhite_baim
Facebook : Serum Putih Ajaib
Facebook : Ibrahim tambri

💞 kelulusan KKM: NOT161104047K

HUJUNG MINGGU.. BELAI WAJAHMU DENGAN NATURE WHITE SERUM


Weekend ni hampa buat apa ja? Kalau Syida duduk rumah jaa rehat kan diri . Dalam masa yang sama kami tak lupa nak rehatkan muka kami ni ha dengan Nature White serum ! Ingat badan ja ka nak rehat? Muka pun harus na 😉 - Syida Melvin

Anda bila lg nak cuba...?

Cantek Merecik Uolss.. 😍😍😘

Whatsapp : 017 - 340 1483
Instagram : @naturewhite_baim
Facebook : Serum Putih Ajaib
Facebook : Ibrahim tambri

💞 kelulusan KKM: NOT161104047K