Monday, 17 April 2017

TERKINI!! NATUREWHITE BOLEH DIDAPATI DALAM TRAVEL SIZE!



"aduhai, sayang lar pulak nak bawak botol besar pegi travel"

"Gaji tak masuk lagi, stok serum dah habis, mcmana ni eikk?"

"sy nak cuba dululah, ada tak size yg kecik sikit?"

"Igt nak bg hadiah dkt kakak suruh dia guna, ada tak size yg kecik sikit?"

Penat sy nak menjawab soalan ramai customer yg request botol kecik sikit. Jadi lepas dipikir, dikaji, dibuat saringan, sekarang Naturewhite serum boleh didapati dalam TRAVEL SIZE tau...!!!

Hah.. Apalagi cepat contact sy utk dptkan saiz yg kiut miut ni..

Harga mmg sangat mampu milik.. RM37 (semenanjung) & RM41 (sabah/sarawak).. Free postage yer..!!!!

🌹yg mana x tau lg tue.. Nature White Serum nie sesuai untuk semua jenis kulit yer

🎎 sesuai untuk lelaki & perempuan

🙋 & paling PENTING! Nature White Serum TERBUKTI SELAMAT & BERKESAN..! ❤❤😍

KELULUSAN KKM : NOT161104047K

✳ pm atau www.wasap.my/60173401483
✳ pm atau www.wasap.my/60173401483
✳ pm atau www.wasap.my/60173401483

Instagram : @naturewhite_baim
Facebook : Serum Putih Ajaib
Facebook : Ibrahim tambri

Yang mana nak tahu lebih lanjut lagi.. Mehh baca info di bawah nie... :

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
APA YANG ISTIMEWANYA NATURE WHITE SERUM NIE..????
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

✅ 50% KANDUNGAN PITERA
NatureWhite menggunakan Pitera sebagai bahan Asas tau. Saya mmg sukakan Pitera ni sbb boleh melembapkan & merawat kulit bermasalah dlm masa yg sama~

✅GABUNGAN VIT C, B3, ALOE VERA & HA
Bukan je ada Pitera, tapi digabungkan dgn bahan2 yg sememangnya terbaik utk kulit Wanita Asia ni. Semuanya Natural & Organik tau, Import KHAS dari Korea~ Glowing lagi laa muka uolls dgn NatureWhite ni~.

✅ LULUS KKM
Confirm laa lulus uolls~
Nie hah no kelulusan KKM : NOT161104047K.
Kalau tak lulus, sy pun tak berani nak pakai dan jual. Wajib tau ada KKM ni! Penting! Mmg takde bahan kimia merbahaya laa dalam ni~ Hihi~.

✅ BUATAN MALAYSIA
Formula anak tempatan, melalui R&D dan Testing dari Chemist berpengalaman dalam bidang kosmetik. Mmg sy amat berpuas hati dgn hasil dari Chemist ni tau~

✅ KANDUNGAN 20ML
Setiap botol NatureWhite 20ml tau, kalau pakai sehari 2 kali pun, tahan 1 bulan ke 1 bulan setengah.. Juga boleh tahan sampai 3 bulan dgn NatureWhite, bergantung kepada cara penggunaan kita yer ~

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
JOM CONTACT SAYA
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Pm atau www.wasap.my/60173401483
Pm atau www.wasap.my/60173401483
Pm atau www.wasap.my/60173401483

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
➡ KENAPA VIRAL SANGAT SERUM NATUREWHITE NI?
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

💞 Produk tempatan dengan kualiti yang setanding jenama antarabangsa spt SKII, Estee Lauder, Clinique dsb..Serum NatureWhite melalui peringkat reseach dan testing selama setahun sebelum dipasarkan.. NatureWhite bukan sekali-kali produk repack dari Thailand or kosmetik borong dari China yer....eeeee takotnyaa !

💞 Bahan-bahan utama semuanya natural dan organik seperti high grade fully imported PITERA..yg ni konpem buat uolss ternganga 😲 kan...tak sangka ade local brand setanding SKII...huhh pasni jangan ingat senah je buleh tayang kulit cantik bersinar mcm retis korea...dgn NatureWhite uolsss pun mampu !

💞 Serum lain hanya spesifik pada sejenis masalah kulit...namun Serum NatureWhite dirumus khas untuk semua jenis masalah kulit..kulit kering..kusam..xberapa nak terang..parut hitam...jerawat dan jeragat...sume mampu ditundukkan NatureWhite 😋

💞 NatureWhite langsung tiada bahan kimia berbahaya..boleh tepek our serum sesuka hati dengan penuh konpiden tanpa takot muka terhakis bangun esok pagi mcm maikel jeksen 😂

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
➡ APA YG NATUREWHITE SERUM NI BOLEH BUAT SEBENARNYA?
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

💟 Mengecilkan pori wajah
💟 menegangkan kulit & mengurangkan garis-garis halus di wajah
💟 Mengecut dan memudarkan parut jerawat
💟 Mengekalkan kelembapan kulit
💟 Menghilangkan jerawat & jeragat
💟 Kulit wajah jadi glowing
💟 Mengurangkan kulit berminyak
💟 Tona kulit wajah lebih sekata
💟 Melambatkan proses penuaan
💟 Tanpa pengelupasan
💟 Membantu mengekalkan kulit yang sihat, halus dan gebu (untuk yang tiada masalah kulit)

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
JOM CONTACT SAYA
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Pm atau www.wasap.my/60173401483
Pm atau www.wasap.my/60173401483
Pm atau www.wasap.my/60173401483

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

CantekMerecik uolss!! 😍😍😍

#naturewhite
#naturewhiteserum
#naturewhiteskincare